Kinderopvang aan huis

shutterstock_390805201Het is een wens van veel gezinnen: meer rust in het dagelijkse leven. Een einde aan de drukke ochtendspits, de hectiek rondom het avondeten en wat meer tijd en aandacht voor de kinderen.
 
Steeds meer ouders vinden de weg naar kinderopvang aan huis. Het is de meest flexibele vorm van kinderopvang, alles is in principe mogelijk én het is voordeliger dan het in eerste instantie lijkt. Helemaal voor een groter gezin. De werktijden en verantwoordelijkheden stem je met de nanny af. Er zijn nanny’s die bijv. om 6.00 uur bij het gezin zijn. Of nanny’s die in het weekend werken. Veel is mogelijk: Ninera zoekt een nanny die bij jullie wensen past. En daar blinken we in uit.
 
Ninera heeft een prachtig bestand met goede nanny’s en matcht voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik is namelijk het allerbelangrijkste. Het gaat om vertrouwen. De nanny moet je het vertrouwen kunnen geven dat de kinderen in goede handen zijn, alleen dan ga je met een gerust gevoel naar het werk. De nanny’s zijn door ons gescreend, hebben alle papieren, komen uit de regio en hebben ervaring in o.a. het onderwijs, de (kraam)zorg en/of kinderopvang.
 
Een nanny ontzorgt. Samen met de nanny bouw je aan de ideale opvang. Alles is maatwerk: werktijden, flexibiliteit, omgang met de kinderen, ritme/rituelen en licht huishoudelijke taken die de nanny kan oppakken zoals koken, boodschappen doen en een wasje.
 
Wil jij weten of Ninera de ideale nanny voor jullie heeft? Wij tunen dan graag samen met jullie in op jullie wensen. Op dit moment hebben wij een prachtig bestand, bestaande uit ongeveer 40 nanny’s. Mocht daar niet de ideale match tussen zitten, is een vacature altijd mogelijk. We proberen altijd 2 of 3 nanny’s voor te stellen. Bij 9 van de 10 gezinnen is het een match!
 
Baby -  nanny ninera kinderopvang aan huis deventer apeldoorn zutphen zwolle gastouderbureau gastouder aan huis oppas aan huisErvaringen van onze gezinnen:
“Toen wij binnen anderhalf jaar ouders werden van 3 dochters hebben wij ons het hoofd gebroken over goede opvang – gelukkig troffen wij Ninera. De professionaliteit van de dames van Ninera viel direct op: een goede website, een prettig gesprek bij ons thuis over onze wensen en verwachtingen van een nanny, en duidelijkheid over het te volgen proces en de daarmee samenhangende kosten. Dankzij Ninera hebben wij een fantastische nanny waar onze dochters elke maandagochtend weer naar uit kijken. Wij kunnen Ninera u daarom van harte aanbevelen! – Lorraine en Alexander, Twello
 
“Wij wilden de kinderen graag thuis laten opvangen en tijdens onze zoektocht naar deze alternatieve vorm van opvang kwamen wij Ninera tegen. Een startende organisatie met 2 enthousiaste en professionele vrouwen met veel ervaring in dit vakgebied. Wij zouden ouders aanraden om eens met Ninera te gaan praten. Ze geven goede voorlichting, houden het proces goed in de gaten en begeleiden ouders en nanny op een goede manier, ook tijdens de overeenkomst. Ze geven veel meer waarde dan alleen de administratieve afhandeling en zijn dus niet goed vergelijkbaar met een gastouderbureau. Ondanks dat zijn ook de kosten heel acceptabel. Een nanny in huis klinkt duurder dan het is, maar vanaf 3 kinderen is het zelfs goedkoper dan de BSO.” – Wim en Anniek, Schalkhaar