Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 2 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Nanny bij baby’tje met extra zorg Deventer (16u/wk)
– Nanny bij pasgeboren tweeling Deventer-Centrum (15u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Nanny bij groot gezin in Deventer (18u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
– Nanny bij gezellig en relaxt gezin in Deventer (16u/wk)
– Stoere nanny bij jong gezin in Deventer (27u/wk)
– Nanny bij gehandicapt meisje en haar broertje (27u/wk)
– Nanny bij ondernemersgezin in Olst (24u/wk)
 

[Vacature] Flexibele nanny bij pasgeboren tweeling in Deventer Binnenstad (15u/wk)
Voor een warm en hecht gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een nanny met passie voor het vak! Het gaat om opvang aan huis voor een tweeling van (straks) 4 maanden. De opvang is onregelmatig gezien het werk van de ouders. Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn 3 diensten mogelijk: van 13.00 – 17.00 uur, van 6.00 – 15.00 uur en van 21.00 – 23.00 uur. Iedere 6 weken heb je wel hetzelfde weekrooster. Het is dus onregelmatig en je komt uit op gemiddeld 15 uur per week. Dat moet bij je passen. De startdatum is half juli of 1 augustus 2019. Dit kan in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, warme nanny die het vooral heel leuk vindt om te doen: passie voor het vak dus. Verder hopen ouders een nanny te vinden die graag een goede band wil opbouwen en een verlengstuk wil zijn van het gezin, relaxt en nuchter is, gemakkelijk is in het contact, met beide benen op de grond staat en het ook aandurft: twee heel jonge baby’tjes.
 
Als nanny draag je de zorg voor de twee baby’s. Je biedt liefdevolle, rustige opvang. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Het zal natuurlijk ook uitmaken of je er een hele dag bent (6.00 – 15.00) of twee uurtjes in de avond (21.00 – 23.00). Als het kan ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, bijvoorbeeld langs de IJssel of even door de stad.
 
Over het gezin:
Een gezellig, relaxt, warm gezin! Het gezin staat voor ouders op één. Ze houden ervan om leuke dingen te doen en van het leven te genieten maar luxe hoeft het niet perse te zijn. Ze zijn goed georganiseerd, gemakkelijk in de omgang, pragmatisch, open minded en als het nodig is draaien ze er niet omheen. Ze geven o.a. mee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en hopen dat ze zich vrij zullen voelen. En er kan en mag veel binnen de normale grenzen.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is in de stad op loopafstand.

[Vacature] Zorgzame Nanny voor een baby (met extra zorg) in Deventer (ma-do, 16u/wk)
Voor een gezin met een meisje van 5 maanden in Deventer (Worp) zijn wij op zoek naar een zorgzame, ervaren, betrokken, liefdevolle, liefst ervaren, bewuste, stabiele, van nature rustige en zelfstandige nanny met affiniteit voor extra zorg. Het meisje heeft vanwege een erfelijke hartafwijking een hele pittige en kritieke start gemaakt. En ondanks dat het nu goed met haar gaat, ze nu fijn thuis is en de prognose goed is, is extra zorg en het goed kunnen inschatten en aanvoelen wat ze nodig heeft belangrijk. Zo krijgt ze o.a. nog sondevoeding en is het belangrijk om de energie over de dag goed voor haar te verdelen.
 
Het gaat om opvang aan huis en de werkdagen zijn maandag van 12.00 – 18.00 uur en de donderdag van 8.00 – 18.00 uur. De startdatum is 1 oktober of indien we dit kunnen halen: half september.
 
Als nanny ben je er op bovengenoemde dagen echt voor de baby. Je zorgt voor een fijne dag, brengt warmte, kijkt goed naar wat ze fijn vindt en/of nodig heeft en zorgt voor veiligheid. In het begin is het vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van haar, alsook in de flow van het gezin. De start ging natuurlijk heel anders, waardoor het ritme soms nog even zoeken en ontdekken is. Je let goed op een balans tussen inspanning, zoals even spelen/uitdagen of erop uit gaan, en rust. Wanneer het kan, ga je er wel dagelijks even op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling. Daarnaast zal het fijn zijn als je tijdens de slaapjes voor de ouders kan koken en bijv. wilt ondersteunen met het doen van een wasje of door een keer stof te zuigen.
 
Over de extra zorg: het is belangrijk dat je voldoende vertrouwen hebt in het omgaan met een sonde en dit ook uitstraalt. Daarin word je uiteraard heel goed begeleid en geïnstrueerd. Ze mag ook nog niet teveel in aanraking komen met andere kinderen; ziek worden is gevaarlijk voor haar. Je let er ook goed op dat ze niet in aanraking komt met mensen die ziek zijn (geweest), denk aan een koortsblaar, verkoudheid of waterpokken. Verder is het belangrijk dat je weet bij welke signalen je hulp moet inschakelen en dat dan ook durft te doen.
 
Over het gezin: Het gezin bestaat uit 2 moeders en zij beschrijven zichzelf als open minded, positief ingesteld, ondernemend, sociaal, bewust en open. Ze staan met beide benen op de grond, houden enorm van buiten zijn en ze vinden het fijn als alles bespreekbaar is. Verder is gezond eten belangrijk. Zo komt er veel uit de eigen moestuin en wordt verder zoveel mogelijk vers gekocht. Suiker wordt de eerste jaren gemeden. Over het meisje: Ze is een sterk, tevreden en rustig meisje van ruim 5 maanden oud. Ze is door de periode in het ziekenhuis veel aandacht en zorg gewend en houdt daar stiekem ook wel van 😉. Ze krijgt (nog) sondevoeding en probeert al hapjes. Ze reageert goed op aandacht, rust, regelmaat en voorspelbaarheid.
 
Alles is in principe op loopafstand. Een auto en rijbewijs is dan ook niet nodig, maar kan wel handig zijn. Het gezin heeft een kat.

 

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.