Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 2 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Lieve, invoelende Nanny in Deventer (17u/wk)
– Nanny bij baby-tweeling Deventer-Centrum (15u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Baby’tje met extra zorg in Deventer
– Nanny bij groot gezin in Deventer (18u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
– Nanny bij gezellig en relaxt gezin in Deventer (16u/wk)
– Stoere nanny bij jong gezin in Deventer (27u/wk)
– Nanny bij gehandicapt meisje en haar broertje (27u/wk)
– Nanny bij ondernemersgezin in Olst (24u/wk)
 

[Vacature] Lieve, invoelende nanny voor jong gezin in Deventer (17u/wk, di-wo of di-ma/do)
Voor een liefdevol, rustig en bewust gezin in Deventer (Zwolsewijk) zijn wij op zoek naar een nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een baby van (straks) 6 maanden en een meisje van bijna 5 jaar. De werkdagen zijn bij voorkeur dinsdag en woensdag van 9.00 uur tot 17.30 uur, aldus 17 uur per week. De woensdag mag ook geruild worden voor de maandag of donderdag. Daarnaast zou het heel fijn zijn als je tijdens de schoolvakanties en studiedagen een paar extra dagen kan werken (pré). De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is 16 november. In overleg kan het indien gewenst ook later, uiterlijk 1 januari 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, warme, wel duidelijke, liefst ervaren nanny die de kinderen goed aanvoelt, een warme en veilige omgeving biedt waarin de kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. De nanny geeft de kinderen veel ruimte om te ontdekken en geniet van samen lezen, zingen, spelen, lachen en er gezellig samen op uit gaan. Opvoeden betekent voor dit gezin de kinderen begeleiden in de ontwikkeling, met ze meelopen en het zelf voorleven: er zijn niet allerlei regels en er wordt niet gestraft en beloond.
 
Als nanny draag je de zorg voor de 2 kinderen. Hun welbevinden staat voorop en samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. Het meisje van 5 is als je komt al naar school en de jongste zal vermoedelijk dan slapen. Tot 12.00 (wo) of 14.30u (ma/di/do) ben je met de jongste alleen, verzorg je hem, volg je zijn ritme, speel, knuffel en lees je met hem en ga je er ook even met hem op uit voor een fijne wandeling of om iets samen te ondernemen. Zijn ritme qua voeding en slaapjes zal in de eerste maanden regelmatig wat wijzigen. In de middag haal je samen de oudste op van school, drink je thuis samen thee en doe je iets met z’n drieën, zoals erop uit, knutselen of een spelletje. De oudste vindt het ook leuk om een speelafspraakje te hebben en dat mag. Verder bereid je het avondeten voor en help je het gezin tijdens de slaapjes van de jongste met het doen van een wasje, het in- en uitpakken van de vaatwasser, een keer stofzuigen, etc.
 
De jongste is een heel tevreden en gezond kereltje van (straks) 6 maanden. Hij is gevoelig, relaxt, nieuwsgierig en alert. Hij ziet alles en ontwikkelt zich goed. Hij vindt het fijn om bij je te zijn en je mag hem ook in de draagzak dragen. Hij eet via de Rapley methode (eten uit het vuistje).
De oudste is een lief, gevoelig meisje van bijna 5 jaar. Ze is fantasierijk, wijs, verbaal sterk, zorgzaam en een denkertje. Ze wil alles graag benoemen en vindt het ook fijn om overzicht en grip te hebben. Samen praten, lezen of voorgelezen worden, fantasiespellen, knutselen en creatief zijn vindt ze helemaal leuk!
 
Woorden die goed bij het gezin passen: intelligent, bewust, zacht, veel aandacht voor de kinderen en elkaar, prettige chaos, veel kan, het kind centraal, duurzaam en milieubewust, weinig tv, leven in het moment.
 
Alles is op loopafstand, het gezin heeft een bakfiets/auto die je mag gebruiken en er zijn geen huisdieren in het gezin.
 
[Vacature] Flexibele nanny bij tweeling in Deventer Binnenstad (15u/wk)
Voor een warm en hecht gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een nanny met passie voor het vak! Het gaat om opvang aan huis voor een tweeling van 8 maanden. De opvang is onregelmatig gezien het werk van de ouders. Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn 3 diensten mogelijk: van 13.00 – 17.00 uur, van 6.00 – 15.00 uur en van 21.00 – 23.00 uur. Iedere 6 weken heb je wel hetzelfde weekrooster. Het is dus onregelmatig en je komt uit op gemiddeld 15 uur per week. Dat moet bij je passen. De startdatum is in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, warme nanny die het vooral heel leuk vindt om te doen: passie voor het vak dus. Verder hopen ouders een nanny te vinden die graag een goede band wil opbouwen en een verlengstuk wil zijn van het gezin, relaxt en nuchter is, gemakkelijk is in het contact, met beide benen op de grond staat en het ook aandurft: twee jonge baby’s.
 
Als nanny draag je de zorg voor de twee baby’s. Je biedt liefdevolle, rustige opvang. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Het zal natuurlijk ook uitmaken of je er een hele dag bent (6.00 – 15.00) of twee uurtjes in de avond (21.00 – 23.00). Als het kan ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, bijvoorbeeld langs de IJssel of even door de stad.
 
Over het gezin:
Een gezellig, relaxt, warm gezin! Het gezin staat voor ouders op één. Ze houden ervan om leuke dingen te doen en van het leven te genieten maar luxe hoeft het niet perse te zijn. Ze zijn goed georganiseerd, gemakkelijk in de omgang, pragmatisch, open minded en als het nodig is draaien ze er niet omheen. Ze geven o.a. mee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en hopen dat ze zich vrij zullen voelen. En er kan en mag veel binnen de normale grenzen.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is in de stad op loopafstand.

 

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.