Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Wil je solliciteren? Stuur je motivatie incl. CV met foto naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 3 externe vacatures uit
Matchen doen wij met name vanuit ons bestand met nanny’s, maar het komt wel eens voor dat dé nanny er niet bij zit. Dan plaatsen wij in overleg met de ouders een externe vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Nanny bij jong & warm gezin in Deventer (27u/wk)
– Rustige, liefdevolle Nanny bij jong en groot gezin in Deventer (di-vr, 18,5u/wk)
– Franstalige Nanny bij jong gezin in Lochem (1 dag/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Stoere nanny bij jong gezin in Deventer (27u/wk)
– Nanny bij gehandicapt meisje en haar broertje (27u/wk)
– Nanny bij ondernemersgezin in Olst
– Nanny bij jong gezin in Deventer (27u)
– Nanny bij gezin met pasgeboren tweeling (32u)
– Nanny bij gezin met drieling
[Vacature] Nanny bij jong & warm gezin in Deventer – 27u/wk (ma-di-wo)
Voor een gemoedelijk, gezellig, sociaal en jong gezin in Deventer zijn wij op zoek naar een warme, zorgzame en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een jongetje van 14 maanden, een meisje van ruim 2,5 jaar en een meisje van 5 jaar. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 – 17.00 uur. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is begin januari 2019.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, open en eerlijke, ondernemende, liefst ervaren, ontspannen nanny die geniet van het werken met kinderen.
 
Als nanny draag je de zorg voor de drie kinderen. Je bent er echt voor hen en samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. De oudste gaat naar school van 8.30 tot 14.00 uur. Je zorgt voor een liefdevolle, warme opvang, biedt structuur in de dag en voelt het aan wanneer je grenzen moet stellen en duidelijk en consequent moet zijn. Respect en aandacht voor elkaar is in dit gezin de basis. Er kan en mag veel, maar als het nodig is leg je uit waarom iets niet kan of mag en ben je consequent.
 
De oudste wordt door één van de ouders naar school gebracht, dus je start de dag met de jongste twee. In de ochtend heb je alle ruimte om naar buiten te gaan of iets te ondernemen. Rond 11.30-12.00 uur zorg je voor een broodje. Daarna is het tijd voor een middagslaapje. Om 14.00 uur is de school uit en haal je samen de oudste op. Vriendjes of vriendinnetjes zijn welkom. Vaak wordt er in de middag in en rond het huis gespeeld. Het gezin woont in een sociale buurt met een grote speeltuin waar graag gespeeld wordt. Rond 15-16 uur is er tijd voor nog fruit en/of groente. In principe koken ouders iedere opvangdag, maar het kan zijn dat incidenteel en in overleg gevraagd wordt of je iets wilt voorbereiden. Verder wordt er geen huishoudelijk werk gevraagd. Mocht je was vouwen heel leuk vinden, zien ouders dit als een grote bonus ;-). Er is een schoonmaakster.
 
Over het gezin: De ouders zijn warm, open en eerlijk, gemoedelijk, flexibel, sociaal en communicatief sterk. Het gezinsleven is belangrijk en ze maken echt tijd voor de kinderen. Ze staan er relaxt en praktisch in, maar hebben wel een duidelijke dagstructuur en zijn duidelijk en consequent als het nodig is. Ze zitten niet zo bovenop de kinderen en zijn niet zo gefocust op prestaties: belangrijker vinden ze vooral dat ze leren omgaan met anderen, dan komt de rest vanzelf.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is op loopafstand.
[Vacature] Rustige, liefdevolle Nanny bij gezin met 4 kinderen (0, 1½, 3 en 5) in Deventer-Noord – 18,5u/wk (di-vr)

Voor een jong en groot gezin in Deventer zijn wij op zoek naar een rustige, liefdevolle, liefst ervaren nanny. Het gezin heeft 4 kinderen: een baby van (straks) 3 maanden, een meisje van 1,5 jaar, een jongen van 3 jaar en een meisje van 5 jaar. Het zal gaan om opvang op de dinsdag en vrijdag van 8.00 – 17.15 uur. Het gezin hoopt dat een nanny zich wil verbinden voor de lange termijn. De startdatum is medio/eind februari 2019.
 
Het gezin zoekt: een rustige, liefdevolle nanny die alle aandacht voor de kinderen heeft, graag buiten is met de kinderen, regelmatig lekker op pad gaat, boekjes leest, plezier maakt, bewust in het werk staat, zelfstandigheid stimuleert, niet betuttelt, duidelijke grenzen heeft, zorgvuldig is, vlot kan communiceren en goed (vooruit) kan plannen.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: een druk gezin met 4 kinderen, introverte ouders, gek met de natuur en graag buiten, soms ook ravotten met de kinderen, plezier maken, betrokken, serieus, intelligent, stabiel, realistisch, vooruit plannend, afspraak is afspraak en regels zijn regels, structuur in de basis maar daaromheen ook veel vrijheid en flexibiliteit.
 
Als nanny ben je er echt voor de kinderen. Je start de dag om 8.00 uur met de jongste drie. De oudste wordt door één van de ouders naar school gebracht. Je haalt de oudste wel samen met de jongste drie op van school. Op dinsdag is de school uit om 14.30u en op vrijdag is dit 12.00u. Vanaf april 2019 gaat de één na oudste ook naar school.
Naast de verzorgende taken en de slaapjes van de jongste twee is er veel ruimte om bijv. lekker (buiten) te spelen, kleine uitstapjes te maken naar de eendjes of een speeltuin, boekjes voor te lezen of te knutselen. Er kan en mag veel. Naschools is een vriendje of vriendinnetje voor de oudste welkom (uit spelen mag ook) en kijk je ook naar waar zij behoefte aan heeft. Het gezin zou het fijn vinden als je een kleine voorbereiding wilt doen op het avondeten. Huishoudelijk werk wordt er niet van je verwacht. Tussendoor ruim je met de kinderen al wel een beetje op en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis weer netjes is.
 
De jongste (0) is nog op komst. Als je start zal zij 3 maanden zijn. Het is nog kijken wat voor een kindje het zal zijn, maar ouders vinden het voor haar belangrijk dat ze lekker naar buiten kan in de kinderwagen, dat ze haar rust krijgt, al is het ook zoals het is in een druk gezin, dat haar broer en zussen worden betrokken bij haar en dat haar signalen gevolgd worden als het gaat om voeden en om slapen.
De één na jongste (1,5) is een rustig, vrolijk en gevoelig meisje. Haar ontwikkeling gaat iets langzamer dan gemiddeld. Ze geniet ervan als ze bij je op schoot zit en met je kan knuffelen. Het kan even zijn dat het vertrouwen moet groeien.
De één na oudste (3) is echt een jongen, een Ninja. Zijn energie mag er graag uit en hij krijgt ook graag wat ruimte om zijn eigen ding te kunnen doen. Hij vermaakt zich goed, is graag buiten, is zichzelf en is heel makkelijk in het contact. Vanaf april 2019 zal hij ook naar school gaan.
De oudste (5) is een creatief, zelfstandig, dromerig en gevoelig meisje dat heel enthousiast is. Ze houdt van dansen, knutselen en friemelen.
 
Er zijn geen huisdieren. Een rijbewijs is een vereiste, maar je mag tijdens de opvang de auto van het gezin gebruiken. Een eigen auto is dus niet nodig.
 
Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteren kan nog steeds! De vacature staat open tot 1 december 2018.

[Vacature] Franstalige Nanny bij jong gezin in Lochem (1 dag/wk)
Voor een gezin in Lochem met 3 kinderen (een baby van 6 maanden en twee jongens van 4 en 7 jaar) zijn wij op zoek naar een Frans én Nederlands sprekende nanny met passie voor het werken met kinderen. Het gaat om opvang aan huis voor 1 dag per week, met duidelijke voorkeur voor de woensdag of vrijdag van 8.00 – 18.00 uur. Maar, bij een goede match is de dag zeker bespreekbaar.
 
Het gezin is op zoek naar een zelfredzame, liefdevolle, ervaren, open en down to earth nanny die geniet van het werken met kinderen, op een rustige manier met de kinderen omgaat, geduldig is, kan aanpakken, consequent is, structuur in de dag kan brengen en (net als ouders) pragmatisch is. Daarnaast is een goede beheersing van de Franse taal een harde eis. Tijdens de opvang spreek je zoveel mogelijk Frans met de kinderen.
 
Als nanny draag je zorg voor de drie kinderen. Je bent er echt voor hen. De baby is er de gehele dag, de twee jongens zijn schoolgaand. De jongens breng en haal je naar/van school en bied je fijne naschoolse opvang. Samen met hen kijk je waar behoefte aan is. In de ochtend heb je alle aandacht voor de baby en is er alle ruimte om iets samen te ondernemen. Ouders vinden voor haar een liefdevolle, zachte omgang, aandacht, alsook regelmaat in het slapen en eten belangrijk.Er is een draagdoek en een kinderwagen, dus je kunt gemakkelijk op pad voor bijvoorbeeld een lange wandeling. Initiatief is heel erg welkom, je mag er je eigen dag van maken. Wanneer de baby slaapt en je bent niet op pad, hopen ouders dat je even wilt stofzuigen of strijken.
 
Over het gezin:
Woorden die goed bij het gezin passen: Gezellig, bijdehand, pragmatisch, direct, bewust, relaxt, eerlijk, open en makkelijk. Moeder is Franstalig en beide ouders spreken goed Nederlands.
 
Over de kinderen:
De oudste is een lieve, bewuste jongen. Hij is een dromer, voelt goed aan en vindt het heerlijk om spelletjes met je te spelen, te fietsen en met vriendjes te spelen. De middelste is wat eigenwijzer en is gedreven. Hij smeedt wel een plan ;-). Wanneer hij je vertrouwt, geeft hij zijn hele hart. De jongste is een makkelijke baby. Ze is erg nieuwsgierig, blij en is er graag bij.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig.
Het uurloon is in overleg en afhankelijk van ervaring
 
Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je motivatie en CV (metfoto) het liefst zo snel mogelijk naar info@ninera-kinderopvang.nl.
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– 21 jaar of ouder
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– ziet wat kinderen nodig hebben en kan daar adequaat op reageren
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en vertrouwen in elkaar is immers het belangrijkste. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.