Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 5 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Nanny bij gezellig en relaxt gezin in Deventer (16u/wk)
– Nanny bij jongensgezin in Diepenveen (21u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (20,5u/wk)
– Nanny bij jong en warm gezin in Deventer (27u/wk)
– Rustige, liefdevolle Nanny bij jong en groot gezin in Deventer (di-vr, 18,5u/wk)
– Franstalige Nanny bij jong gezin in Lochem (1 dag/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Stoere nanny bij jong gezin in Deventer (27u/wk)
– Nanny bij gehandicapt meisje en haar broertje (27u/wk)
– Nanny bij ondernemersgezin in Olst
– Nanny bij jong gezin in Deventer (27u)
– Nanny bij gezin met pasgeboren tweeling (32u)
– Nanny bij gezin met drieling

[Vacature] Nanny bij gezellig en relaxt gezin in Deventer – flexibel 16u/wk (di-do)
Voor een gezellig, relaxt en jong gezin in Deventer zijn wij op zoek naar een zelfstandige nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een pasgeboren baby’te, een jongen van 3,5 jaar en een jongen van 5,5 jaar. Je werkdagen zijn de dinsdag en de donderdag. De tijden zijn vaak: dinsdag van 7.00 – 16.00 uur en de donderdag van 12.00 – 19.00 uur. Soms is het ook andersom: de donderdag de ‘vroege’ dienst en de dinsdag de ‘late’ dienst. Het is een pré als je af en toe ook de maandag zou kunnen (als ruildag). De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 mei 2019.
 
Het gezin is op zoek naar een nanny die affiniteit heeft met de Vrije school/antroposofie, het leuk vindt om samen met de kinderen dingen te ondernemen, structuur en duidelijkheid kan bieden, kinderen laat ontdekken en hen meeneemt in hun belevingswereld.
 
Als nanny draag je de zorg voor de 3 kinderen. Je bent er echt voor hen en samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. De baby is bij de start 3 maanden en is veel bij je. De eerste tijd voedt je op verzoek en volg je haar ritme. Voor de andere twee kinderen biedt je structuur in de dag en doe je leuke dingen. De oudste gaat naar school en breng/haal je op (8.30 tot 14.00u). Hij is een heel open, lieve jongen. Ook een dromer en ook wel gevoelig. Hij vindt het leuk om naschools met een vriendje te spelen. De middelste is iets onstuimiger en volgt meer zijn eigen pad 😊. Hij is super lief, sociaal en eigengerijt. Hij gaat op beide ochtenden naar de peuterspeelzaal (8.15 – 12.15u). Op de donderdag eet je gezellig samen met de kinderen en aan het einde van iedere werkdag zorg je ervoor dat het speelgoed weer opgeruimd is.
 
Over het gezin: de ouders zijn relaxt, liefdevol, recht door zee, meegaand en gezellig. Een standaard vrije school gezin. Het gezin is veel samen, veel buiten en ze zoeken bijv. graag plekken uit waar de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ze staan relaxt en praktisch in de opvoeding, straffen en belonen niet, maar hebben wel een duidelijke dagstructuur en zijn duidelijk als het nodig is.
 
Een auto en rijbewijs zijn niet nodig, alles is op loopafstand. Het gezin heeft een bakfiets en een draagdoek welke je mag gebruiken.
[Vacature] Warme, enthousiaste Nanny bij jongensgezin in Diepenveen (di-do – 21u/wk)
Voor een gezin in het dorp Diepenveen zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag van 7.30 – 18.00 uur en de opvang vindt plaats bij het gezin thuis. Het gezin heeft 4 jongens: een baby van 3 maanden, een peuter van 2,5 jaar en een tweeling van 5 jaar. De startdatum zal in overleg zijn: richtlijn is 1 april 2019.
 
Het gezin is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende, liefst ervaren nanny die het werk echt leuk vindt en zeker weet dat dit bij haar past. Van iedere dag een leuke dag wil maken. Verder zoeken ze een open, betrokken, ruimhartige, geduldige, sportieve nanny die het leuk vindt om te ondernemen met de jongens, de aandacht kan verdelen, kan meeveren met wat er nodig is, de kinderen kind laat zijn, hen leert omgaan met de wereld en hen op een tactvolle en rustige manier duidelijkheid en grenzen biedt (zacht maar niet soft). En je scoort veel punten bij de jongens als je goed met Lego kan bouwen ;-).
 
Woorden die goed bij het gezin passen: warm, druk, sociaal, gezellig, goed georganiseerd, graag buiten, houden van humor en gekkigheid, eerlijk en oprecht, aandacht voor elkaar (iedere dag bewust even echte aandacht voor ieder kind), samen delen, voorspelbaar zijn, gezonde voeding.
 
Als nanny draag je op de dinsdag en donderdag de zorg voor de 4 jongens. Om 7.30u ben je bij het gezin, start je de dag op met de kinderen en zorg je ervoor dat je de tweeling rond 8.15u naar school kan brengen. Met de jongste twee maak je er een fijne ochtend van. Om 14.00u haal je de tweeling weer op. Als het lukt ga je iedere dag naar buiten met de kinderen. Naschools is het fijn om de energie even kwijt te kunnen en buiten te zijn. En soms ook te spelen met een vriendje of vriendinnetje. Verder kijk je hoe de dag loopt of waar iedereen zin in heeft of nodig heeft. Je bereidt het eten voor (een filmpje of zelf spelen mag dan) en zorgt ervoor dat ouders in een opgeruimd huis weer thuis kunnen komen. Het zou super zijn als je daarnaast tijdens bijv. een slaapje even een wasje kan draaien of ophangen of even stofzuigt.
 
De jongste is bij de start 3 tot 4 maanden. Voor hem vinden ouders het belangrijk dat er ritme, aandacht en voorspelbaarheid is. Hij zal meedraaien in het ritme van het gezin, maar rustmomentjes probeer je zoveel mogelijk voor hem te creëren. Dat mag bijv. ook een wandeling buiten zijn.
De één na jongste is 2,5 jaar. Hij is een gezellig ventje met een open blik en gaat gemakkelijk mee, ook in nieuwe dingen. Is niet bang. Hij is gevat en fantasierijk. En een lekkere klets :-). Hij kan zichzelf goed vermaken.
De jongste van de tweeling is een sportieve jongen. Hij is een doorzetter, wijs en leergierig. Een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Hij is heel lief en tegelijkertijd soms ook een beetje koppig. Hij houdt net als zijn broer van (uren) Lego bouwen.
De oudste is heel gevoelig en houdt van gezelligheid. Hij is sociaal, kletst graag, is wel in voor een lolletje en is niet zo’n stilzitter.
 
Overig:
Het gezin heeft tijdens de meeste schoolvakanties geen opvang nodig (8-10 weken per jaar).
Een auto is niet nodig, een rijbewijs wel. Het gezin heeft een hamster.
[Vacature] Ervaren, liefdevolle Nanny bij artsengezin (20½ u/wk, do-vr) in Gorssel
Voor een artsengezin met 3 jonge kinderen in Gorssel (nabij Deventer) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om een baby van 3 maanden, een meisje van bijna 3 jaar en een jongen van 5 jaar. De werkdagen zijn donderdag van 7.30 tot 18.00 uur en de vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20,5 uur per week verdeeld over 2 dagen. Gezien het werk van vader zou het een pré zijn (dus geen harde eis) als je 7-8 keer per jaar ook op de dinsdag kan werken en daarnaast heel incidenteel een keer op een andere dag. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 april 2019.
 
Het gezin is op zoek naar een ondernemende, liefdevolle, liefst ervaren, stabiele, verzorgde nanny die rust en structuur kan bieden (3R-en), aansluit bij de behoeften van de kinderen, duidelijk en consequent is, houdt van het huiselijke, echt een band wil opbouwen en passie heeft voor het werken met jonge kinderen. Belangrijk verder is dat de ouders kunnen bouwen op de nanny en dat er een intentie is voor meerdere jaren.
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: gestructureerd, georganiseerd, liefdevol, sociaal (respectvol en open), de kinderen voorop, bewust, huiselijk, rustig in de basis, consequent, 3R-en, gezond eten.
 
De oudste is 5 jaar en is een rustig, lief, zacht en gevoelig jongetje. Hij is slim, makkelijk, heeft een ontzettend goed geheugen en is hij open als hij je vertrouwd. Hij is dol op zijn zusje, speelt goed zelf en houdt van bouwen.
De middelste is bijna 3 jaar en is een nieuwsgierig, ondernemend meisje met pit. Ze vindt het leuk om van alles te proberen en knutselt, danst, kletst en zingt graag. Af en toe is ze ook lekker ondeugend. Ze praat al erg goed.
De jongste is begin januari geboren. Zij zal al snel meegaan in het ritme van het gezin. Je probeert wel zoveel mogelijk regelmaat voor haar te bieden. Dit betekent dat je goed moet plannen. Slapen in de kinderwagen is af en toe dan geen probleem. Verder is de basis natuurlijk liefdevolle aandacht en aanvoelen wat ze nodig heeft.
 
Als nanny draag je op de donderdag en vrijdag de zorg voor de 3 kinderen. Je bent er echt voor hen. Je start de dag met ze op, kleedt ze aan en ontbijt met ze. De oudste breng je naar school. Lopend is dit te ver, dus je gaat met de bakfiets of evt. met de auto. Met de jongste twee heb je daarna alle ruimte om iets te ondernemen. Een fijne wandeling naar het dorp of door het bos, iets knutselen, naar de speeltuin of iets anders leuks. Voor de jongste is het natuurlijk in het begin veel verzorgend. Ze gaat mee in het ritme van het gezin, maar je probeert wel zoveel mogelijk te gaan voor de 3R-en. Maar, flexibiliteit is de sleutel. Soms loopt een dag anders en roei je met de riemen die je hebt. Het belangrijkste vinden ouders dat je het overziet. In de basis eet je om 10.00u wat fruit, haal je de oudste om 12.15u uit school en eet je daarna met hen een broodje. De middelste slaapt daarna nog een uurtje. Als de oudste wil, mag hij ‘s middags met een vriendje spelen. Verder zou het fijn zijn als het eten ’s avonds op tafel staat of dat de kinderen al hebben gegeten. Daarnaast zorg je ervoor dat het huis enigszins opgeruimd is. Huishoudelijk werk wordt niet van je verwacht.
 
De school is op 2km afstand. Dit kan je met de bakfiets van het gezin doen, maar het kan fijn zijn om af en toe met de auto te gaan. Dan is een auto en rijbewijs een vereiste.
 
Er zijn geen huisdieren.
 
De sluitingsdatum van deze vacature is 4 februari 2019.

[Vacature] Nanny bij jong & warm gezin in Deventer – 27u/wk (ma-di-wo)
Voor een gemoedelijk, gezellig, sociaal en jong gezin in Deventer zijn wij op zoek naar een warme, zorgzame en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een jongetje van 14 maanden, een meisje van ruim 2,5 jaar en een meisje van 5 jaar. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 – 17.00 uur. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is in overleg. Richtlijn februari/maart 2019.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, open en eerlijke, ondernemende, liefst ervaren, ontspannen nanny die geniet van het werken met kinderen.
 
Als nanny draag je de zorg voor de drie kinderen. Je bent er echt voor hen en samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. De oudste gaat naar school van 8.30 tot 14.00 uur. Je zorgt voor een liefdevolle, warme opvang, biedt structuur in de dag en voelt het aan wanneer je grenzen moet stellen en duidelijk en consequent moet zijn. Respect en aandacht voor elkaar is in dit gezin de basis. Er kan en mag veel, maar als het nodig is leg je uit waarom iets niet kan of mag en ben je consequent.
 
De oudste wordt door één van de ouders naar school gebracht, dus je start de dag met de jongste twee. In de ochtend heb je alle ruimte om naar buiten te gaan of iets te ondernemen. Rond 11.30-12.00 uur zorg je voor een broodje. Daarna is het tijd voor een middagslaapje. Om 14.00 uur is de school uit en haal je samen de oudste op. Vriendjes of vriendinnetjes zijn welkom. Vaak wordt er in de middag in en rond het huis gespeeld. Het gezin woont in een sociale buurt met een grote speeltuin waar graag gespeeld wordt. Rond 15-16 uur is er tijd voor nog fruit en/of groente. In principe koken ouders iedere opvangdag, maar het kan zijn dat incidenteel en in overleg gevraagd wordt of je iets wilt voorbereiden. Verder wordt er geen huishoudelijk werk gevraagd. Mocht je was vouwen heel leuk vinden, zien ouders dit als een grote bonus ;-). Er is een schoonmaakster.
 
Over het gezin: De ouders zijn warm, open en eerlijk, gemoedelijk, flexibel, sociaal en communicatief sterk. Het gezinsleven is belangrijk en ze maken echt tijd voor de kinderen. Ze staan er relaxt en praktisch in, maar hebben wel een duidelijke dagstructuur en zijn duidelijk en consequent als het nodig is. Ze zitten niet zo bovenop de kinderen en zijn niet zo gefocust op prestaties: belangrijker vinden ze vooral dat ze leren omgaan met anderen, dan komt de rest vanzelf.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is op loopafstand.

[Vacature] Franstalige Nanny bij jong gezin in Lochem (1 dag/wk)
Voor een gezin in Lochem met 3 kinderen (een baby van 6 maanden en twee jongens van 4 en 7 jaar) zijn wij op zoek naar een Frans én Nederlands sprekende nanny met passie voor het werken met kinderen. Het gaat om opvang aan huis voor 1 dag per week, met duidelijke voorkeur voor de woensdag of vrijdag van 8.00 – 18.00 uur. Maar, bij een goede match is de dag zeker bespreekbaar.
 
Het gezin is op zoek naar een zelfredzame, liefdevolle, ervaren, open en down to earth nanny die geniet van het werken met kinderen, op een rustige manier met de kinderen omgaat, geduldig is, kan aanpakken, consequent is, structuur in de dag kan brengen en (net als ouders) pragmatisch is. Daarnaast is een goede beheersing van de Franse taal een harde eis. Tijdens de opvang spreek je zoveel mogelijk Frans met de kinderen.
 
Als nanny draag je zorg voor de drie kinderen. Je bent er echt voor hen. De baby is er de gehele dag, de twee jongens zijn schoolgaand. De jongens breng en haal je naar/van school en bied je fijne naschoolse opvang. Samen met hen kijk je waar behoefte aan is. In de ochtend heb je alle aandacht voor de baby en is er alle ruimte om iets samen te ondernemen. Ouders vinden voor haar een liefdevolle, zachte omgang, aandacht, alsook regelmaat in het slapen en eten belangrijk.Er is een draagdoek en een kinderwagen, dus je kunt gemakkelijk op pad voor bijvoorbeeld een lange wandeling. Initiatief is heel erg welkom, je mag er je eigen dag van maken. Wanneer de baby slaapt en je bent niet op pad, hopen ouders dat je even wilt stofzuigen of strijken.
 
Over het gezin:
Woorden die goed bij het gezin passen: Gezellig, bijdehand, pragmatisch, direct, bewust, relaxt, eerlijk, open en makkelijk. Moeder is Franstalig en beide ouders spreken goed Nederlands.
 
Over de kinderen:
De oudste is een lieve, bewuste jongen. Hij is een dromer, voelt goed aan en vindt het heerlijk om spelletjes met je te spelen, te fietsen en met vriendjes te spelen. De middelste is wat eigenwijzer en is gedreven. Hij smeedt wel een plan ;-). Wanneer hij je vertrouwt, geeft hij zijn hele hart. De jongste is een makkelijke baby. Ze is erg nieuwsgierig, blij en is er graag bij.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig.
Het uurloon is in overleg en afhankelijk van ervaring
 
Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je motivatie en CV (metfoto) het liefst zo snel mogelijk naar info@ninera-kinderopvang.nl.

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.