Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 2 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Nanny bij jongensgezin in Diepenveen (21u/wk)
– Nanny bij pasgeboren tweeling Deventer-Centrum (15u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
– Nanny bij gezellig en relaxt gezin in Deventer (16u/wk)
– Stoere nanny bij jong gezin in Deventer (27u/wk)
– Nanny bij gehandicapt meisje en haar broertje (27u/wk)
– Nanny bij ondernemersgezin in Olst (24u/wk)
[Vacature] Warme, enthousiaste Nanny bij jongensgezin in Diepenveen (di-do – 21u/wk)
Voor een gezin in het dorp Diepenveen zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag van 7.30 – 18.00 uur en de opvang vindt plaats bij het gezin thuis. Het gezin heeft 4 jongens: een baby van 3 maanden, een peuter van 2,5 jaar en een tweeling van 5 jaar. De startdatum zal in overleg zijn.
 
Het gezin is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende, liefst ervaren nanny die het werk echt leuk vindt en zeker weet dat dit bij haar past. Van iedere dag een leuke dag wil maken. Verder zoeken ze een open, betrokken, ruimhartige, geduldige, sportieve nanny die het leuk vindt om te ondernemen met de jongens, de aandacht kan verdelen, kan meeveren met wat er nodig is, de kinderen kind laat zijn, hen leert omgaan met de wereld en hen op een tactvolle en rustige manier duidelijkheid en grenzen biedt (zacht maar niet soft). En je scoort veel punten bij de jongens als je goed met Lego kan bouwen ;-).
 
Woorden die goed bij het gezin passen: warm, druk, sociaal, gezellig, goed georganiseerd, graag buiten, houden van humor en gekkigheid, eerlijk en oprecht, aandacht voor elkaar (iedere dag bewust even echte aandacht voor ieder kind), samen delen, voorspelbaar zijn, gezonde voeding.
 
Als nanny draag je op de dinsdag en donderdag de zorg voor de 4 jongens. Om 7.30u ben je bij het gezin, start je de dag op met de kinderen en zorg je ervoor dat je de tweeling rond 8.15u naar school kan brengen. Met de jongste twee maak je er een fijne ochtend van. Om 14.00u haal je de tweeling weer op. Als het lukt ga je iedere dag naar buiten met de kinderen. Naschools is het fijn om de energie even kwijt te kunnen en buiten te zijn. En soms ook te spelen met een vriendje of vriendinnetje. Verder kijk je hoe de dag loopt of waar iedereen zin in heeft of nodig heeft. Je bereidt het eten voor (een filmpje of zelf spelen mag dan) en zorgt ervoor dat ouders in een opgeruimd huis weer thuis kunnen komen. Het zou super zijn als je daarnaast tijdens bijv. een slaapje even een wasje kan draaien of ophangen of even stofzuigt.
 
De jongste is bij de start 3 tot 4 maanden. Voor hem vinden ouders het belangrijk dat er ritme, aandacht en voorspelbaarheid is. Hij zal meedraaien in het ritme van het gezin, maar rustmomentjes probeer je zoveel mogelijk voor hem te creëren. Dat mag bijv. ook een wandeling buiten zijn.
De één na jongste is 2,5 jaar. Hij is een gezellig ventje met een open blik en gaat gemakkelijk mee, ook in nieuwe dingen. Is niet bang. Hij is gevat en fantasierijk. En een lekkere klets :-). Hij kan zichzelf goed vermaken.
De jongste van de tweeling is een sportieve jongen. Hij is een doorzetter, wijs en leergierig. Een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Hij is heel lief en tegelijkertijd soms ook een beetje koppig. Hij houdt net als zijn broer van (uren) Lego bouwen.
De oudste is heel gevoelig en houdt van gezelligheid. Hij is sociaal, kletst graag, is wel in voor een lolletje en is niet zo’n stilzitter.
 
Overig:
Het gezin heeft tijdens de meeste schoolvakanties geen opvang nodig (8-10 weken per jaar).
Een auto is niet nodig, een rijbewijs wel. Het gezin heeft een hamster.
[Vacature] Flexibele nanny bij pasgeboren tweeling in Deventer Binnenstad (15u/wk)
Voor een warm en hecht gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een nanny met passie voor het vak! Het gaat om opvang aan huis voor een tweeling van (straks) 4 maanden. De opvang is onregelmatig gezien het werk van de ouders. Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn 3 diensten mogelijk: van 13.00 – 17.00 uur, van 6.00 – 15.00 uur en van 21.00 – 23.00 uur. Iedere 6 weken heb je wel hetzelfde weekrooster. Het is dus onregelmatig en je komt uit op gemiddeld 15 uur per week. Dat moet bij je passen. De startdatum is half juli of 1 augustus 2019. Dit kan in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, warme nanny die het vooral heel leuk vindt om te doen: passie voor het vak dus. Verder hopen ouders een nanny te vinden die graag een goede band wil opbouwen en een verlengstuk wil zijn van het gezin, relaxt en nuchter is, gemakkelijk is in het contact, met beide benen op de grond staat en het ook aandurft: twee heel jonge baby’tjes.
 
Als nanny draag je de zorg voor de twee baby’s. Je biedt liefdevolle, rustige opvang. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Het zal natuurlijk ook uitmaken of je er een hele dag bent (6.00 – 15.00) of twee uurtjes in de avond (21.00 – 23.00). Als het kan ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, bijvoorbeeld langs de IJssel of even door de stad.
 
Over het gezin:
Een gezellig, relaxt, warm gezin! Het gezin staat voor ouders op één. Ze houden ervan om leuke dingen te doen en van het leven te genieten maar luxe hoeft het niet perse te zijn. Ze zijn goed georganiseerd, gemakkelijk in de omgang, pragmatisch, open minded en als het nodig is draaien ze er niet omheen. Ze geven o.a. mee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en hopen dat ze zich vrij zullen voelen. En er kan en mag veel binnen de normale grenzen.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is in de stad op loopafstand.
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.