Over Ninera

Chantal Pelgrim is het gezicht achter Ninera Kinderopvang aan huis. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik wilde werken met kinderen. Ik ben gestart in de reguliere kinderopvang, waarna ik later de overstap heb gemaakt naar het vak van nanny en gastouder. Ik vond de rust die je krijgt in een gezin door een nanny zo ontzettend prettig dat ik hier meer mee wilde gaan doen. In Ninera heb ik alles gevonden wat ik zocht. Een fijn team aan nannies, betrokken ouders en een prettige werkomgeving.

Ik ben mij sinds 2018 gaan verdiepen in NLP en ik heb daar inmiddels meerdere trainingen over afgerond. Hierin werd mijn roeping erg duidelijk: ik wil graag mensen helpen aan kwalitatief hoge en langdurige opvang voor hun kinderen.

De GGD schreef in het inspectierapport van 2016:
“Ninera heeft alles zéér goed op orde. Kwaliteit staat hier duidelijk hoog in het vaandel.”

Chantal: “Mijn hart ligt echt bij het gelukkig maken van de kinderen. De juiste wijze hiervoor is naar mijn inziens om de beste match qua opvang te maken. Er zijn zoveel fijne, goede en lieve nannies die echt het verschil kunnen maken in jullie gezin.  maken van de mooiste matches, die zich met veel liefde voor de langere termijn willen verbinden aan een gezin. De selectie is mijn kracht. Tijdens een eerste gesprek zie ik snel wat een nanny een gezin kan bieden en of ze bij Ninera past. Ik selecteer alleen warme, liefdevolle nanny’s die vanuit passie werken en ook echt goede zorg kunnen bieden.”
“Kinderopvang moet geen stress opleveren, het moet juist rust en ruimte bieden. Het kan!”

Chantal Pelgrim