Over Ninera

Winny Wolberink is het gezicht achter Ninera Kinderopvang aan huis. Zij is Toegepast Psycholoog en heeft een achtergrond in het onderwijs, ggz en de kinderopvang.
 
“Het nanny-concept stond in 2013 ineens op papier. Ik werkte destijds in de kinderopvang en dacht: dit kan anders, voor de kinderen én de ouders. Meer persoonlijke aandacht en meer ruimte voor individuele behoeften. Met name voor de baby’s. Daarnaast zag ik zo duidelijk dat de kwaliteit vooral wordt bepaald door de medewerker. Zij maken het verschil! Dus, passie voor het werken met kinderen en energie moest een basis zijn.
Daarnaast zag ik de roep om maatwerk zodat werk en gezin gemakkelijker gecombineerd kon worden. Veel ouders herkennen de hectiek in de ochtend en rondom het avondeten. Of het stressen om op tijd bij het kinderdagverblijf te zijn. Of de vele ziektedagen van de kinderen die je als ouder in de knel kunnen brengen… Een nanny leek een uitkomst voor veel gezinnen. Meer rust & meer ruimte.
Zelf heb ik ook een tijdje als nanny gewerkt. Als de klik helemaal goed zit.. dan voelt het niet als werk. Als nanny heb je meer tijd voor de kinderen, meer vrijheid, ook om er lekker op uit te gaan en je bouwt heel snel een mooie band op”.
 
De GGD schreef in het inspectierapport van 2016:
“Ninera heeft alles zéér goed op orde. Kwaliteit staat hier duidelijk hoog in het vaandel.”
 
Winny: “Mijn hart ligt echt bij het maken van de mooiste matches. Er zijn zoveel goede nanny’s, gouden nanny’s noem ik ze vaak, die zich met veel liefde voor de langere termijn willen verbinden aan een gezin. De selectie is mijn kracht. Tijdens een eerste gesprek zie ik snel wat een nanny een gezin kan bieden en of ze bij Ninera past. Ik selecteer alleen warme, liefdevolle nanny’s die vanuit passie werken en ook echt goede zorg kunnen bieden.”
 

 

“Kinderopvang moet geen stress opleveren, het moet juist rust en ruimte bieden. Het kan!”