Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 3 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures:
– Moderne, ambitieuze Nanny bij pasgeboren tweeling in Zwolle (do, 9u/wk)
– Nanny bij warm artsengezin Zwolle Stadshagen (ma-di, 20u/wk)
– Gezellige, warme Nanny bij artsengezin in Deventer (22u/wk, di-vr)
– Fijne, liefdevolle Nanny bij groot gezin in Diepenveen (10 tot 30 uur per week, in overleg)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:
Op dit moment werk ik met een wachtlijst. In mei verwacht ik weer vacatures uit te kunnen zetten. Ben je benieuwd naar vorige vacatures? Op facebook kan je ze nog terugvinden!
 
o.a. recent ingevuld:
– Liefdevolle, gezellige Nanny bij gezin in Diepenveen (dinsdag)
– Warme, liefdevolle en gevoelige Nanny bij jong gezin in Deventer (33u/wk)
– Nanny bij (baby)tweeling in Bathmen (ma-di, 19u/wk)
– Bewuste nanny bij een jong en modern gezin in Diepenheim (21,5u/wk)
– Lieve Nanny in Diepenveen bij een gezin met 3 kinderen (31,5u/wk, ma-di-do)
– Nanny in Lettele bij gezin met pasgeboren baby (20u/wk, di-do)
– Nanny op zondag in Deventer
– Zwangerschapsvervanging in Deventer (di-vr, 22u/wk, mei t/m sept)
[Vacature] ❤️ Nanny bij warm artsengezin met meisje van 1,5 en 3 schoolgaande jongens, in Zwolle Stadshagen (ma-di, 20u/wk)
Voor een modern, liefdevol en ontspannen gezin zijn wij op zoek naar een fijne (vervangende) nanny! Het gaat om opvang aan huis per 1 augustus 2022 (of evt. een paar weken later, dat kan!) op de maandag en dinsdag van 7.30 tot 17.30 uur. Daarmee kom je uit op 20 uur per week. Het gezin wil zich heel graag verbinden aan een nanny die in ieder geval wil blijven totdat de jongste naar school gaat; dit is nog 2,5 jaar.
 
Over het gezin: een liefdevol, ontspannen en gezellig gezin met makkelijke, flexibele en bewuste ouders! Er is ritme, duidelijkheid, veel tijd voor elkaar, vertrouwen en aandacht voor ieder individu.
 
Wat zoeken ze in een nanny?
Een liefdevolle, betrokken, vriendelijke, zorgzame, zelfstandige en gezellige nanny die rust brengt, overzicht heeft, oprecht is en de kinderen goed ziet. Je bent er als nanny op plaats één voor de kinderen. De meeste uren zal je met de jongste zijn. Je hebt rondom haar slaapje alle vrijheid om er lekker op uit te gaan en te kijken wat jullie samen leuk en fijn vinden om te doen. Naschools zijn de jongens er ook (en soms ook tijdens vakanties, evt ziekte en studiedagen en dan is er altijd een momentje aan tafel met een koekje. De jongens zijn gevoelig en heel open; het is fijn als je hen goed kan lezen en begeleiden bij wat ze (echt) nodig hebben. Met vriendjes of vriendinnetjes mag gespeeld worden als ze dit graag willen.
 
De oudste is 9 jaar en is heel gevoelig. Hij ziet en hoort veel, is heel puur, heeft gevoel voor rechtvaardigheid, is heel sociaal en easy-going.
De een na oudste is een lieve, gevoelige, zorgzame en zachte jongen van 8 jaar. Echt een knuffelaar. Hij heeft een brede interesse, weet wat hij wil, speelt graag met vriend(inne)tjes, houdt van lekker eten, leest heel graag, maakt eigen puzzels en creaties en vindt het fantastisch om iets (met je) te bakken en om spelletjes te doen!
De een na jongste is een vrolijk, enthousiast mannetje van 6 jaar. Hij leest en speelt graag, maakt veel grapjes en is intelligent. Hij vindt op 1 aandacht heel fijn.
De jongste is een vrolijk, makkelijk, gezellig meisje van 1,5 jaar die van boekjes, voorlezen en buiten zijn houdt!
 
Het zou heel fijn zijn als je op maandag en dinsdag voor het gezin kan koken. Verder is het absoluut niet de kern of heel belangrijk, maar als je af en toe een wasje kan draaien en vouwen, geeft dat wat extra rust. Het mag in huis best af en toe ontploffen, er mag geleefd en goed gespeeld worden. Fijn is het wel als alles (door of met de jongens) om 17.30 weer is opgeruimd.
 
Het gezin heeft een hond, een doodle. Hij is nog jong, luistert goed en vindt het fijn om in ieder geval 1 keer per dag met je mee te gaan naar buiten 😉
Een rijbewijs en auto is niet perse nodig.
[Vacature] ❤️ Ondernemende, warme en ambitieuze Nanny bij pasgeboren tweeling in Zwolle (rand Binnenstad, donderdag, 9u/wk)
Voor een modern, ambitieus, heel warm gezin met pasgeboren tweeling zijn wij voor de donderdag op zoek naar een Nanny. Het gezin woont in Zwolle, net buiten het centrum. Je werkdag is de donderdag van 8.00 – 17.00 uur. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is 1 augustus 2022 of evt een paar weken later.
 
Het gezin is op zoek naar een zorgvuldige, energieke, professionele Nanny die met heel veel warmte en liefde voor de tweeling zal zorgen, echt de tijd neemt voor ze, goed aanvoelt en luistert, emoties er laat zijn (begeleiden i.p.v. oplossen), overwicht heeft, de leiding heeft, helder communiceert, consequent is en structuur in de dag kan brengen. De ouders willen je graag blindelings vertrouwen en een fijne samenwerking voor de langere termijn aan. Eerlijkheid, openheid en transparantie staat bij hen hoog. Verder hechten ze veel waarde aan netheid en opgeruimdheid, waaronder ook netjes eruit zien en netjes eten. Vies worden door lekker te spelen mag wel, maar dan even met kleding die ook vies mag worden ;-).
 
Als Nanny draag je op de donderdag de zorg voor de twee baby’s. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Wanneer het kan, ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een fijne wandeling. Wanneer ze iets ouder zijn, kan je wat meer ondernemen. Als Nanny krijg je daar ook alle vrijheid in. In de stad koffie drinken, met andere nanny’s afspreken, de natuur in, iets bakken, knutselen, moestuinen… Je mag creatief zijn en je eigen opvang creëren. Het is wel heel fijn als je de (heel goed georganiseerde) trein rijdende kan houden. Denk hierbij aan het netjes houden van de leefruimte, maar ook een wasje of het in-/uitruimen van de vaatwasser.
 
Over het gezin: De ouders zijn heel warm, ambitieus, gaan altijd voor het beste, harde werkers, heel gezellig, gevoelsmensen, goed georganiseerd en netjes, en tot slot: er kan heel veel.
 
Overig:
Er is een schoonmaakster, er zijn geen huisdieren en een auto en rijbewijs zijn niet nodig. Een bovengemiddeld uurtarief is bespreekbaar. Een richtlijn is €18. Vier tot zes weken per jaar is er geen opvang nodig.
[Vacature] ❤️ Gezellige, warme Nanny bij artsengezin in Deventer (22u/wk, di-vr)
Voor een warm gezin in Deventer (Voorstad) zijn wij op zoek naar een gezellige, warme en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een jongen van 5 jaar en een jongen van net 3 jaar. De werkdagen zijn dinsdag en vrijdag van 7.30 – 18.30 uur. Vaak ben je wel iets eerder vrij (18.00u), maar ouders houden het liever ruim aan. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 augustus 2022 (of in overleg).
 
Het gezin is op zoek naar een fijne nanny die zorgt voor een huiselijke sfeer, geniet van het werken met jonge kinderen, ondernemend is met de jongens, aansluit bij wat er bij hen leeft, in de basis rust biedt, consequent is en graag veel buiten is.
 
Als nanny draag je op de dinsdag en vrijdag de zorg voor de jongens. Samen maak je er een gezellige, fijne dag van. De kinderen zullen in de regel al wakker zijn als je komt. Evt. ontbijt je nog met ze en start je verder met ze op. De oudste breng je om 8.15u naar school. De school is weer uit om 14.00u. Dit kan op de fiets en deze is voor je aanwezig.
 
Iedere dag is anders. Je mag doen wat er opkomt of wat goed voelt, maar in de basis is er in de ochtend ruimte voor een uitstapje naar het park, de speeltuin, kinderboerderij of winkel. Daarna is er tijd om te spelen, te ontdekken, voor een fruitmoment, een boekje, filmpje of om gewoon lekker even wat aan te rommelen. Na de lunch gaat de jongste nog slapen. In de middag, naschools, kijk je waar behoefte aan is. Dat kan zijn spelen met een vriendje of vriendinnetje, lekker buiten spelen, samen iets ondernemen of juist een rustige middag. De oudste is waarschijnlijk wel moe na school. Aan het einde van de dag zorg je voor het avondeten (Hellofresh) en eet je ook samen met de kinderen. Verder zal het fijn zijn als je ervoor zorgt dat het aan het einde van de dag weer netjes is en je 1x per week een wasje kan doen.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: warm, persoonlijk, betrokken, ruimdenkend, vrolijk, er kan veel, modern en bewust. Gezonde voeding is belangrijk.
 
Over de kinderen:
De oudste is een ondernemende, gevoelige jongen van 5 jaar. Hij is al ver en staat heel open in de wereld, maar kijkt ook eerst even de kat uit de boom. Hij is heel geïnteresseerd in de natuur, weet veel van dieren en is fan van Freek Vonk. Hij weet ook alles over dinosaurussen en raakt er niet over uit gepraat. Hij houdt van heerlijk creatief bezig zijn. Knutselen met klei, koekjes bakken, verven. Hij geniet hier echt van. Ook speelt hij graag buiten. Voetballen met zijn broertje, fietsen, klimmen of lekker in de zandbak.
De jongste is een bezig bijtje van 3 jaar die je de oren van je hoofd kletst :-). Hij is een durfal. Klimmen in hoge klimrekken en glijden van hoge glijbanen. Of lekker rennen door het bos of crossen op z’n loopfiets. Alles wat zijn grote broer kan, kan hij ook ;-). Hij is actief en kan zich al heel goed concentreren en vermaken. Aan de andere kant kan hij ook een peuter zijn die boos is en opstandig; de laarzen aantrekken en weglopen. Gelukkig is hij vaak met een grapje zo weer afgeleid. De broers zijn echt gek op elkaar en heerlijke jongens!
 
Een auto en rijbewijs is niet perse nodig. Het gezin heeft 5 weken per jaar geen opvang nodig. Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie. De jongste gaat over 1 jaar naar school, de opvanguren zullen dan wijzigen. Het is aan jou of je daarin mee kan of dat je liever een overstap maakt naar een ander gezin.
[Vacature] ❤️ Fijne, liefdevolle Nanny bij gezin met 4 kinderen in Diepenveen (1, 2 of 3 dagen per week, maar in ieder geval de woensdag)
Voor een jong en groot gezin in Diepenveen zijn wij op zoek naar een fijne, liefdevolle nanny. Het gezin heeft 4 kinderen: een meisje van 2,5, een meisje van 4,5, een meisje van 5,5 en een jongen van 7 jaar. Het gaat om in ieder geval de woensdag van 7.15 – 17.30 uur. Wanneer je graag meer uren wilt maken, mogen het ook 2 of 3 dagen per week zijn. De startdatum is in overleg.
 
Het gezin zoekt een liefdevolle nanny die geniet van het werken met kinderen, ondernemend is, er graag op uit gaat en plezier maakt, bewust en zorgvuldig in het werk staat, kinderen echt zichzelf kan laten zijn, duidelijke grenzen kan stellen en de drukte van een groot gezin alleen maar leuk vindt en als een uitdaging ziet.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: altijd wel reuring (een druk gezin met 4 kinderen), gezellig, ontspannen, liefdevol, goed georganiseerd, betrokken, realistisch, structuur in de basis maar daaromheen veel vrijheid en flexibiliteit.
 
Als nanny ben je er echt voor de kinderen. Je start de dag om 7.15 uur en help je bij de opstart en het klaarmaken voor school. Om 8.15u breng je de oudste drie naar school. Daarna heb je alle ruimte om met de jongste iets te ondernemen, binnen of buiten. Samen erop uit in het dorp, de natuur in, afspreken met andere nanny’s, iets bakken of iets creatiefs doen; er kan en mag veel. Om 14.00u is de school uit. Naschools is een vriendje of vriendinnetje voor de oudsten welkom (uit spelen mag ook) en kijk je ook naar waar zij behoefte aan hebben. Het gezin zou het fijn vinden als je een voorbereiding wilt doen op het avondeten, huishoudelijk werk wordt er niet van je verwacht. Tussendoor ruim je met de kinderen al wel een beetje op en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis weer netjes is.
 
Alles is op loopafstand en een auto/rijbewijs is niet nodig. Het gezin heeft een hond en het zou heel fijn zijn als je hem tussen de middag met de jongste uit wilt laten. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn de kinderen er natuurlijk alle vier!
 
Hoor jij bij dit gezin? Neem dan contact op! Qua uren en dagen is er veel mogelijk!
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 14 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursusavonden, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.