Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.

 

Op dit moment staan er 5 externe vacatures uit 
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Spoed! Nanny bij gezin in Deventer Binnenstad (29u/wk ma-wo-do)
– Moderne nanny in Zutphen (24-30u/wk)
– Nanny op donderdag in Deventer (10u/wk)
– Actieve, open-minded nanny bij 2 meisjes in Deventer (21u/wk ma-do)
– *Extra zorg* Ervaren nanny bij baby-tweeling en broertje (30u/wk) in Zwolle Stadshagen (vacature volgt snel)
 
o.a. recent ingevuld:
– Ervaren nanny bij artsengezin in Zwolle (36u/wk)
– Ervaren, liefdevolle nanny in Diepenveen (18u/wk)
– Liefdevolle, invoelende nanny in Deventer (17u/wk)
 
[Vacature] Moderne, no-nonsense Nanny bij ondernemersgezin in Zutphen (24-30u/wk, ma-wo-do)
Voor een modern, nuchter, warm en creatief gezin in Zutphen zijn wij op zoek naar een zelfstandige, moderne, betrouwbare, no-nonsense nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een meisje van 1 jaar, een jongen van 6 jaar en een jongen van 9 jaar. Het gezin woont aan de rand van de binnenstad van Zutphen. De werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag van 10.00 – 18.00 uur (24u/wk). Eind 2020 wordt dit 8.00 – 18.00 (30u/wk). Mocht je de eerste maanden met 2 dagen willen starten, dan is dit prima! De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is in overleg: richtlijn is 1 mei 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een warme, actieve, eigentijdse, energieke, zelfstandige, positief ingestelde, nuchtere, stressbestendige, van nature rustige en communicatief sterke nanny die geniet van het werken met kinderen, rust en structuur kan brengen in een gezin, graag met kinderen naar buiten gaat en kinderen goed kan aanvoelen. Een pré is als je je kan vinden in het Montessori-gedachtengoed: “leer mij het zelf te doen”, veel begrip voor het individu en voor het kind-zijn, en als kind verantwoordelijkheid leren nemen voor jezelf, je ontwikkeling en omgeving.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: ondernemen – doen wat je leuk vindt – elkaar helpen waar kan – jezelf zijn – sportief – montessori onderwijs – respectvol – bewust leven – duurzaamheid – gezonde voeding
 
Als nanny draag je de zorg voor de 3 kinderen. Samen maak je er op de dagen dat je er bent een gezellige, fijne dag van. De jongste is er de gehele dag; de jongens zijn schoolgaand. Gedurende de dag kijk je waar behoefte aan is. In de ochtend heb je alle ruimte om er op uit te gaan en/of iets leuks te doen met de jongste. Een wandeling, fietstochtje, even de stad in, naar de bibliotheek, iets knutselen, (voor)lezen, (samen) spelen.. veel kan en mag. De jongste slaapt alleen nog rond het middaguur. Om 14.00 (ma-do) of om 13.00 (wo) zijn de jongens vrij en haal je hen samen met de jongste van school. Naschools bied je ruimte om te spelen met vriendjes of om zelf te spelen, stimuleer je het buiten spelen, bied je de aandacht en rust die ze nodig hebben en onderneem je ook af en toe iets samen met ze. Op alle dagen kook je voor het gezin. Op woensdag breng je de middelste naar atletiektraining en de oudste naar de voetbal, en zorg je ervoor dat je met hen ervoor al hebt gegeten.
 
Over de kinderen:
De jongste is een relaxt en ondernemend meisje van ruim 1 jaar. Ze vermaakt zich heel goed, geeft goed aan wat ze nodig heeft, scharrelt graag een beetje rondom iedereen, laat zich niet gek maken, slaapt goed en de jongens zijn gek met haar.
De middelste is de sportiefste van het gezin. Hij is ondernemend en streetwise. Hij is makkelijk met iedereen, kan alles wel en vindt het fijn om met vriendjes te spelen en buiten te zijn. Hij fietst, voetbalt en stept graag. Gezelschapsspelletjes en iets lekkers bakken vindt hij ook leuk. Hij vindt ook Minecraft op de Ipad leuk en uitdagend, en zo lang dat binnen de perken blijft, is dat oké en kan hij zijn rust daar in vinden.
De oudste is een heel lieve, intelligente, sociale, sensitieve jongen. Hij heeft een geheugen als een olifant, is fantasierijk en ziet veel details. Hij heeft wat moeite met informatieverwerking (lichte vorm van ASS) en gedijt goed op een zekere rust, een goede voorbereiding, aandacht en zuivere intenties. Hij doet aan atletiek, speelt graag met vriendjes, leest graag, speelt graag spelletjes en met lego.
 
De zorg voor de kinderen staat voorop. Wanneer de jongste slaapt zou het heel fijn zijn als je (naast het koken) een wasje kan vouwen en wat kleine dagelijkse klusjes kan oppakken zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser of even stofzuigen in het leefgedeelte.
 
Een rijbewijs en auto is praktisch, maar niet noodzakelijk. Het gezin heeft een elektrische bakfiets en een stadsfiets met kinderzitje, welke je kan gebruiken. Het gezin heeft een hamster.

 

[Vacature] Liefdevolle, ervaren nanny op donderdag bij een warm en modern gezin in Deventer (10u/wk)
Voor een gezin met 3 jonge kinderen in Deventer (Oude Ziekenhuisbuurt) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle, easy-going en zelfstandige nanny. Het gaat om een baby van 9 maanden, een jongetje van 3,5 jaar en een meisje van 4,5 jaar. Je werkt op de donderdag van 7.30 tot 17.30 uur, aldu 10 uur per week. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 mei 2020. Per 1 juni mag ook.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: goed georganiseerd, warm, modern, sociaal, pragmatisch, down to earth, doortastend, rustig, stabiel, consequent, duidelijke regels, afwijken mag soms ook, opvoeden gaat als vanzelf, natuurlijk overwicht.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, ondernemende, liefst ervaren, stabiele nanny die de kinderen goed kan lezen, vrolijk aanwezig is, stevig in de schoenen staat, natuurlijk overwicht heeft en de kinderen een easy-going gevoel kan geven.
De jongste is een super easy, lief meisje dat alles gezellig en prima vindt. Ze is nu erg onderzoekend, ze kruipt de hele kamer lekker rond. Ze is er altijd graag bij en houdt van knuffelen.
De middelste is een zachtaardig, lief, aanhankelijk jongetje dat goed zelf kan spelen, niet snel van slag is, goed met zijn zus kan en het soms fijn vindt om even zijn eigen ruimte te hebben.
De oudste is een gezellig, gevoelig en sociaal meisje. Ze is aanwezig en redt zich goed. Zij gaat naar school van 8.30 tot 14.30 uur en vindt het fijn als je naschools ook echt even tijd voor haar maakt.
 
Als nanny draag je op de donderdag de zorg voor de 3 kinderen. De ouders hopen dat de kinderen iedere ochtend weer blij zijn om je te zien, dat je er een gezellige dag van maakt, dat je veilig bent en dat je de aandacht echt hebt voor de kinderen. De oudste wordt door de ouders naar school gebracht, wat maakt dat je dag opstart met de jongste twee. Je kleedt ze aan en ontbijt met ze, indien nog niet gedaan. De jongste slaapt nog twee keer, de middelste al niet meer. Rondom de slaapjes en eetmomenten heb je alle ruimte om iets te ondernemen. Even op pad om iets leuks te doen of fijn thuis: cakejes bakken, boekjes lezen, spelen, knutselen of knuffelen. Ook de Ipad mag af en toe best even aan. Om 14.30 is de oudste uit haal je haar samen met de jongste twee op. Het gezin heeft een bakfiets. Naschools drink je gezellig samen aan tafel ranja met een koekje en kijk je waar daarna behoefte aan is. Een vriendinnetje mee mag, als dat praktisch ook lukt.
 
Verder zou het fijn zijn als je het avondeten wilt voorbereiden, soms misschien een wasje wilt wegvouwen, de vaatwasser evt. wilt uitruimen en even snel wilt stofzagen na het eten.
 
Er zijn geen huisdieren en 5 weken per jaar is er geen opvang nodig.
[Spoed-Vacature!] Ervaren Nanny bij warm artsengezin in Deventer (29u/wk, Binnenstad)
Voor een gezellig artsengezin met 3 jonge kinderen in de binnenstad van Deventer zijn wij op zoek naar een naar een liefdevolle, ervaren en zelfstandige nanny. Het gaat om 3 lange dagen per week: de maandag van 8.00 – 18.00 en de woensdag en donderdag van 8.00 – 17.30 uur. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 mei 2020, maar als het je lukt het liefst per 8 april!
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, gezellige, ondernemende, relaxte, zelfstandige nanny die een ‘warm nest’ kan bieden, echt wil verbinden aan het gezin, geniet van het werken met kinderen, weet wat ze doet, initiatiefrijk is, kinderen goed aanvoelt, duidelijk en consequent is, structuur kan bieden, kinderen veel zelf laat ontdekken, er graag op uit gaat, leuke activiteiten bedenkt en niet snel in de stress schiet als het even anders loopt. Het gezin zal je zien als onderdeel van het gezin en als teamlid.
 
Als nanny draag je op bovengenoemde dagen de zorg voor de 3 kinderen. De zorg voor hen staat voorop en samen maak je er een gezellige, fijne dag van. In de ochtend start je samen met de kinderen de dag op; je helpt evt. nog met aankleden, ontbijten en klaarmaken. De oudste wordt (meestal) door vader naar school gebracht. De middelste breng en haal je 2 ochtenden van en naar de peuterspeelzaal (8.30 – 14.15u). Dat betekent dat je veel met alleen de jongste zal zijn. In de dag zorg je voor structuur en regelmaat door vaste (bed)rituelen en vaste eetmomenten. Daarom heen biedt je ruimte voor spel, uitdaging, (voor)lezen, knutselen en spelen met andere kinderen. Wanneer het kan, ga je er ook even op uit. Lekker even wandelen, naar de speeltuin, het park, de kinderboerderij of supermarkt. Je mag er ook gerust de hele middag op uit, als nanny krijg je alle vrijheid. Verder zal het fijn zijn als je op alle dagen kan koken en kan helpen met de was en de dagelijkse dingen, zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser. Als dit een keer niet lukt, is dat oke. Er is een schoonmaakster.
 
Over het gezin:
De ouders zijn warm, sociaal, gezellig, gemakkelijk in de omgang, actief, pragmatisch, duidelijk, georganiseerd, open minded en flexibel. Er kan en mag veel.
 
Over de kinderen:
De oudste is een heel lief, eigenzinnig jongetje van 5 jaar. Een leidertje. Hij wordt steeds zelfstandiger, houdt van duidelijkheid en structuur en je kan echt op hem bouwen als het gaat om afspraken maken. Hij houdt zich eraan! Naschools speelt hij graag met een vriendje.
De middelste is een zacht, gevoelig en open meisje van bijna 3 jaar dat weet wat ze wil. En wat ze graag zelf wil doen ;-). Ze is creatief, soms chaotisch, geniet ervan om bij je op schoot te zitten en te knuffelen en kletst heel graag met je. Ze slaapt niet meer en is toe aan school!
De jongste is een lief, zacht, blij meisje van bijna 1 jaar. Ze kruipt en ontdekt heel graag en krijgt ook graag ruimte. Ze slaapt nog twee keer en communiceert al goed wat ze wel en niet wil. Als het nodig is eist ze de aandacht ook wel op ;-).
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is op loopafstand. Vijf weken per jaar is er geen opvang nodig. Er zijn geen huisdieren.
 
Een richtlijn voor het uurloon is €14-€15,-. Is dit gezin op jouw lijf geschreven? Neem dan zo snel mogelijk contact op, er is haast bij :-)!
[Vacature] Open minded, actieve Nanny bij gezin met 2 meisjes (ma-do, 21u/wk)
Voor een gezin met 2 jonge meisjes (2 jaar en 4,5 jaar) in Deventer Noord zijn wij op zoek naar een dynamische, vrolijke, energieke, zelfstandige nanny. Het gaat om 2 dagen per week: de maandag en donderdag van 07.30 uur tot 18.00 uur. Hiermee kom je uit op 21 uur per week. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats. De startdatum is in overleg: een richtlijn is 1 mei, of evt. 1-2 weken eerder als dat lukt. Zoals altijd geldt: een goede match boven snelheid!
 
Het gezin is op zoek naar een open minded, verzorgde, dynamische nanny die jong van geest is, senang is, zich wil verbinden aan het gezin, geniet van het werken met kinderen, er iedere dag een leuke dag van wil maken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, kinderen goed aanvoelt, de Nederlandse taal goed machtig is en de Engelse taal in de basis beheerst, grenzen stelt en consequent is, er dagelijks op uit gaat, leuke activiteiten bedenkt, kinderen veel zelf laat ontdekken en ruimte geeft.
Als nanny bied je op bovengenoemde dagen liefdevolle zorg voor de twee meiden. Hun welbevinden en ontwikkeling staat voorop en samen maak je er een gezellige, fijne dag van. In de ochtend help je bij de opstart: je haalt ze (evt.) uit bed, helpt ze bij het aankleden en het ontbijten. Om 8.15u breng je samen de oudste naar school. Dit kan in principe fietsend, de school ligt in de binnenstad. Om 14.30u haal je haar samen weer op. De jongste vraagt de gehele dag jouw zorg. Je biedt structuur en regelmaat door vaste (bed)rituelen en eetmomenten. Daarom heen bied je ruimte voor spel, uitdaging, (voor)lezen, knutselen en evt. sociaal contact met andere kinderen. Dagelijks ga je er ook even op uit. Lekker even wandelen in het bos, naar de speeltuin, het park, de kinderboerderij of supermarkt. Verder zal het fijn zijn als je op beide dagen kan koken, af en toe een boodschapje kan doen en het iedere dag weer opgeruimd achter laat. Er wordt verder geen huishoudelijk werk van je verwacht. Leuke dingen doen en de ontwikkeling van de kinderen staat voorop.
 
Over het gezin:
Het is een hecht en ondernemend gezin dat internationaal georiënteerd is. Vader reist veel voor zijn werk en de kinderen zijn in de VS geboren en in eerste instantie opgegroeid. Afgelopen zomer is het gezin naar Nederland verhuisd. Thuis wordt veel Engels gesproken en zo zijn er ook Engelstalige kinderboeken. Het gezinsleven en daarin ook de rust vinden is belangrijk voor het gezin.
 
Verder passen de volgende woorden goed bij het gezin: open minded, verzorgd, netjes en hygiënisch, spontaan, zowel introvert en zacht als extravert, out of the box, het maximale eruit halen / talent benutten, creatief, sociaal, christelijke normen en waarden (respect, etc.), dynamisch, graag buiten.
 
Over de kinderen:
De jongste is 1,5 jaar en is een gevoelig, intelligent meisje met ook een sterke wil. Ze heeft een pittige start gemaakt en vindt het nog moeilijk als mama er niet is. Met haar heeft ze een hele hechte band. Inmiddels begint ze steeds meer haar draai te vinden en gaat ze ook steeds meer op ontdekkingsreis. En kijkt ze soms ook hoe ver ze kan gaan ;-). Muziek en dans vindt ze helemaal leuk; ze zingt graag! Daarnaast tekent en kleurt ze ook heel graag en houdt ze van boekjes lezen, zowel in het Nederlands als in het Engels.
De oudste is 4,5 jaar en is een sociaal, intelligent meisje met een sterke eigen wil. Ze is ontdeugend op een goede manier en kijkt in het begin vaak eerst even de kat uit de boom. Ze houdt enorm van tekenen, dansen en knutselen.
 
Een rijbewijs is een vereiste. Een eigen auto is praktisch. Vijf tot zes weken per jaar is er geen opvang nodig. Er zijn geen huisdieren in het gezin.
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.