Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 4 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 

Openstaande vacatures:
– Vlotte nanny bij gezin in Deventer Centrum (ma-di-do, 20u/wk)
– Nanny bij jong en modern artsengezin met 3 meisjes (0-3-5) in Deventer, ma-do 21u/wk – per maart
– Zorgzame nanny bij jong gezin in Zwolle Stadshagen (31,5u/wk di-wo-do) per 1 januari
– Nanny bij bewust en liefdevol artsengezin in Gorssel (do-vr 20,5u/wk)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:
– Nanny bij warm en modern gezin met 1 baby’tje in Deventer, do-vr 20u/wk – per februari
– Nanny bij modern en relaxt artsengezin met tweeling van 14 maanden in Deventer, 1 dag (10,5u/wk)
– Nanny bij gezin met gehandicapt meisje van 4 jaar en broertje van 6 jaar in Olst (maandag, 10u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Nanny in Schalkhaar (30u/wk)
– Nanny bij warm gezin in Zwolle, Stadshagen (31,5u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Zwolle, Berkum (ma-di, 22-24u/wk)
– Warme, gezellige Nanny in Warnsveld (ma-di, 20u/wk)
[Vacature] ❤️ Vlotte, energieke Nanny in Deventer Binnenstad (20u/wk, ma-di-do)
Voor een warm en modern gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een vlotte, initiatiefrijke, spontane en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een meisje van 4 jaar en een jongen van net 3 jaar. Het gaat om opvang aan huis op de maandag en dinsdag van 14.00 tot 19.00 uur en op donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20 uur per week. De startdatum is in overleg, het liefst wel zo snel mogelijk.
 
Het gezin is op zoek naar een vlotte, gezellige nanny die lekker zichzelf is, veel energie heeft, initiatief neemt, vanuit passie met kinderen werkt, het leuk vindt om met hen dingen te ondernemen, stevig in haar schoenen staat, geduldig, duidelijke grenzen stelt en de Nederlandse taal goed beheerst.
 
Over het gezin: Het is een warm, vlot, open minded, betrokken en bewust gezin. Beide ouders hebben een drukke carrière / onderneming. Ouders geven aan dat hun opvoedingsstijl een mix is tussen een liberale en open minded visie. De natuurlijke nieuwsgierigheid wordt gevoed en er is ruimte om zelf te ontdekken en zelf te spelen. Er wordt veel uitgelegd en er wordt op een rustige maar duidelijke manier gecommuniceerd. Er wordt meegegeven dat het niet vanzelfsprekend is dat je het goed hebt. Gezien het werk van de ouders is privacy erg belangrijk.
 
Het meisje van 4 is een vrolijk, erg sociaal meisje dat intens leeft. Ze is een klein artiestje, houdt van haar broertje, heeft veel fantasie, speelt ontzettend graag, heeft liefde voor boeken en is ondernemend.
Haar broertje is net 3 geworden. Hij is heel lief, sociaal en iets wilder dan zijn zus :-). Hij gedijt goed op duidelijke grenzen en geniet van veel aandacht en warmte.
 
Als nanny zorg jij ervoor dat de kinderen een fijne en gezellige dag hebben. Op de donderdag ben je er de gehele dag, start je de dag met de kinderen op en breng je de oudste ook naar school. De jongste slaapt dan nog even in de middag. Op de maandag en dinsdag sta je om 14.00u bij school om de oudste op te halen. De jongste haal je daarna samen op bij het kinderdagverblijf. Naast de rustmomentjes die belangrijk zijn heb je alle vrijheid om samen leuke activiteiten te ondernemen, zoals spelletjes spelen, iets bakken of even naar buiten voor een wandeling door de stad, de speeltuin of bibliotheek. Wanneer de oudste graag wil spelen, voorzie je hierin. Verder mag je op alle drie de dagen het avondeten verzorgen en ga je rond 17.30u gezellig met de kinderen aan tafel. Er worden verder geen huishoudelijke taken van je verwacht. Aan het einde van iedere dag zorg je er wel voor dat je het huis weer netjes achterlaat. De voorkeur gaat uit naar een nanny voor de lange termijn, maar een periode van 1 jaar is ook bespreekbaar.
 
Overig:
– Alles is in principe op loopafstand. Er is een fiets met kinderzitjes die je kan gebruiken, zodat je ook wat verder weg kan.
– Er zijn geen huisdieren

[Vacature] ❤️ Warme, vlotte Nanny voor artsengezin in Deventer (ma-do, 21u/wk, Zwolsewijk)
Voor een dynamisch, gezellig en hip gezin met 3 jonge kinderen – een baby’tje van 3 maanden, een meisje van 3 en een meisje van 5 jaar – zijn wij op zoek naar een vlotte, energieke en liefdevolle nanny met passie voor het vak en de intentie om voor meerdere jaren te verbinden. De werkdagen
zijn maandag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 21 uur per week, verdeeld over 2 dagen. Het gaat om opvang bij het gezin thuis en de startdatum is 1 maart 2021.
 
Het gezin is op zoek naar een vlotte, ondernemende, verzorgde en initiatiefrijke nanny die invliegt waar ouders uitvliegen, er iedere dag samen met de kinderen een gezellige en fijne dag van maakt, echt de tijd en aandacht voor ze neemt en ziet wat ze nodig hebben, leuke dingen met hen onderneemt, in de basis rust en structuur biedt, oog heeft voor normen en waarden, ze veel zelf laat ontdekken, zelfstandigheid stimuleert, vertrouwen geeft in eigen kunnen, uitdaging biedt, relaxt is en daarnaast ook duidelijk en consequent is.
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: modern, warm, gemoedelijk, gezellig, pragmatisch, ritme en rust in de basis maar daaromheen kan er heel veel, naast carrière ook gezinsgericht, gezonde voeding.
 
Over het gezin:
De oudste is bijna 5 jaar en is een stoer, verlegen, sociaal, zelfstandig meisje. Ze vermaakt zich goed en als ze iets leuk vindt gaat ze ervoor.
De middelste is bijna 3 jaar en is wat meer onbevangen dan haar zus. Ze springt wat meer en houdt ervan om mooi te zijn. Ze kan af en toe een heerlijk tuttebelletje zijn.
De jongste is een baby’tje van 4 maanden. Een heel relaxt en tevreden meisje. Voor haar vinden ouders liefdevolle zorg, ritme en rust het belangrijkste. Dat hoeft niet heel strak.
 
Als nanny draag je op de maandag en donderdag de zorg voor de 3 kinderen. Om 7.30u start je en help je bij het aankleden, ontbijten en verder opstarten van de dag. Rond 8.15u breng je de oudste naar school, wat op loop- en fietsafstand is. Met de jongste twee maak je er een fijne dag van. Naast de momenten van slapen en eten, heb je alle vrijheid om even naar buiten te gaan (een bos, de stad, het park en een grote speeltuin zijn nabij), iets leuks te ondernemen, gezellig iets te freubelen of om
lekker even (zelf) te spelen. Om 14.30u is de oudste weer uit en haal je haar samen weer op. Naschools biedt je even rust en aandacht, alsook dat je ruimte geeft voor een speelafspraakje. Om 18.00u is het fijn als het avondeten klaar is en het gezin aan tafel kan. Je mag dus ook koken voor het gezin en het gemakkelijkste is om dit eerder op de dag al (deels) voor te bereiden. Verder is het fijn als je kan helpen met het vouwen van een wasje, de vaatwasser in- en uitruimt als deze vol is en zorgt dat het aan het einde van de dag weer netjes is. Er is een schoonmaakster.
 
Overig:
Een eigen auto is niet nodig, een rijbewijs wel.
Er zijn geen huisdieren.
Het gezin heeft 6 weken per jaar geen opvang nodig.
[Vacature] ❤️ Zorgzame Nanny voor jong gezin in Zwolle (di-wo-do, 31,5u/wk, Stadshagen)
Voor een modern, liefdevol en goed georganiseerd gezin met een (meisjes-)tweeling van 1,5 jaar en een jongen van 5,5 jaar zijn wij op zoek naar een zorgzame, krachtige, betrokken, liefdevolle, van nature rustige, professionele nanny. Het gaat om opvang aan huis en de werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 – 18.00 uur. De startdatum is 5 januari 2021 – of evt. een paar weken later.
 
Als nanny ben je er op bovengenoemde dagen voor de tweeling en hun broertje. Je voegt in waar ouders uitvoegen. Je zorgt voor een fijne dag, brengt warmte en veiligheid, houdt overzicht, kijkt goed naar wat de kinderen fijn vinden en/of nodig hebben. Een tweeling van 1,5 jaar is best hard werken af en toe; je bent de hele dag wel in de weer.
Als je in de ochtend aan komt help je met opstarten, tafel dekken en ontbijten. De oudste is schoolgaand. Hem breng je rond 8.20 naar school. Om 14.15u (di-do) of om 12.30u (wo) is hij weer uit en haal je hem weer op. De school is om de hoek. Qua eten en slapen is er een vast ritme; deze volg je als nanny. De meisjes slapen nog 1 keer; rond 12.00u. Op de woensdag al eerder. Tussen de eet- en slaapmomenten door is er ruimte om lekker (zelf) te spelen, voor te lezen, om even fijn naar buiten te gaan of om iets leuks te doen. Zo kan je een stukje fietsen met de bakfiets en de dijk op. Of gezellig naar de Vreugdehoeve, welke op 10 minuten fietsen ligt. Vinden ze fantastisch! Naschools zorg je ervoor dat de oudste zich voldoende gezien en veilig voelt. Je verdeelt de aandacht goed, zorgt even voor een rustmomentje en onderneemt leuke dingen zoals even buiten spelen of koekjes bakken. Hij mag ook met een vriendje spelen. Daarnaast zal het fijn zijn als je in de ochtend of tijdens het slaapje voor het gezin kan koken en wilt ondersteunen met de vele wasjes die er in een jong gezin zijn. Aan het einde van de dag laat je het weer netjes achter. Schoonmaken hoeft niet.
 
Over het gezin: Het is een modern, sociaal, bewust en liefdevol gezin. De ouders zijn positief ingesteld, gestructureerd en vormen een goed team. De zorg voor de meisjes is op dit moment een geoliede machine. Er is overzicht en het loopt, waardoor er in de basis ook rust is. Verder is liefdevolle aandacht, structuur en duidelijkheid de belangrijkste basis.
 
Over de kinderen:
De oudste is een enthousiaste, easy-going en vrolijke jongen van 5,5 jaar. Hij heeft een goed hart, is dol op zijn zusjes, is verbaal sterk en houdt van auto’s en (voor)lezen.
De tweeling is 1,5 jaar. De oudste is een rustig, zoet meisje dat de kat vaak even uit de boom kijkt. Ze is geduldig, vindt zelf spelen fijn, heeft een sterke wil en ziet veel details.
De jongste is het boefje van de twee ;-). Ze is fysiek ietsje sneller en hoe wilder, hoe beter. Waar is het feestje, lijkt ze vaak te denken. Ze vraagt ook iets meer aandacht dan haar zus. Beide vinden buitenspelen, iets samen doen en boekjes voorlezen heerlijk, maar ook zelf spelen met duplo of blokken vinden ze fijn.
 
Overig:
– Alles is in principe op loopafstand. Er is een elektrische bakfiets, waar je na een paar keer oefenen vast wel op kan fietsen ;-). Wel belangrijk dat je dit durft; het geeft je meer vrijheid.
– Het gezin heeft een kat.
– Er is een schoonmaakster.
 
De richtlijn voor het uurtarief is bij dit gezin €14-€15,- per uur.
[Vacature] ❤️ Ervaren, liefdevolle Nanny bij artsengezin (20½ u/wk, do-vr) in Gorssel
Voor een artsengezin met 3 jonge kinderen in Gorssel (nabij Deventer) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om een meisje van ruim 1,5 jaar, een meisje van 4,5 jaar en een jongen van 6 jaar. De werkdagen zijn donderdag van 7.30 tot 18.00 uur en de vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20,5 uur per week verdeeld over 2 dagen. Gezien het werk van vader zou het een pré zijn (dus geen harde eis) als je 7-8 keer per jaar ook op de dinsdag kan werken en daarnaast heel incidenteel een keer op een andere dag. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een ondernemende, liefdevolle, liefst ervaren, stabiele, verzorgde nanny die rust en structuur kan bieden (3R-en), aansluit bij de behoeften van de kinderen, duidelijk en consequent is, houdt van het huiselijke, echt een band wil opbouwen en passie heeft voor het werken met jonge kinderen. Belangrijk verder is dat de ouders kunnen bouwen op de nanny en dat er een intentie is voor meerdere jaren.
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: gestructureerd, georganiseerd, liefdevol, sociaal (respectvol en open), de kinderen voorop, bewust, huiselijk, rustig in de basis, consequent, 3R-en, gezonde levensstijl.
 
De oudste is 6 jaar en is een rustige, lieve en gevoelig jongen. Hij is slim, makkelijk en open. Hij is dol op zijn jongste zusje, speelt goed zelf, houdt van bouwen en helpt je ook graag.
De middelste is 4,5 jaar en is een nieuwsgierig, ondernemend meisje met pit. Ze vindt het leuk om van alles te proberen en knutselt, danst, kletst en zingt graag. Af en toe is ze ook lekker ondeugend.
De jongste is echt een popje en is ook echt de derde, ze doet graag met alles mee. Een meisje die nu ook een eigen willetje krijgt :-). Ze doet het heel goed en zingt en kletst er heerlijk op los!
 
Als nanny draag je op de donderdag en vrijdag de zorg voor de 3 kinderen. Je bent er echt voor hen. Je start de dag met ze op. Vaak zijn ze al aangekleed en hebben reeds ontbeten. De oudste twee breng je daarna naar school in Joppe. Lopend is dit te ver, dus je gaat met de elektrische bakfiets of evt. met de auto. Met de jongste heb je daarna alle ruimte om iets te ondernemen. Een fijne wandeling naar het dorp of door het bos, iets knutselen, naar de speeltuin of iets anders leuks. Je krijgt alle vrijheid en initiatief is heel welkom. Ook om bijv. te picknicken of om er in de middag gezellig even op uit te gaan. In de basis eet je om 10.00u wat fruit, haal je de oudste twee om 15.00u (of 12.15u op vrijdag) uit school en eet je daarna met hen een broodje. De jongste slaapt daarna nog, op dit moment zo’n 1,5 uur. Als ze willen, mag er naschools met een vriendje of vriendinnetje worden gespeeld. Hierin voorzie je dan. Verder zou het fijn zijn als je voor het gezin wilt koken en om 17.00u al samen met de kinderen wilt eten. Daarnaast zorg je er (samen met de kinderen) voor dat het huis aan het einde van de dag weer opgeruimd en netjes is. Een wasje opvouwen mag als je daar tijdens het slaapje tijd voor hebt, maar is niet het belangrijkste.
 
Er zijn geen huisdieren, maar het gezin overweegt wel een pup. Het kan dan ook zijn dat het gezin deze ergens de komende 1 tot 2 jaar verwelkomt.
Een auto is niet perse nodig, maar het kan wel fijn zijn bij slecht weer.
Zeven weken per jaar is er geen opvang nodig en deze weken vallen in de schoolvakanties.
 
De richtlijn voor deze vacature is €15 per uur.
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.