Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.

Op dit moment staan er meerdere externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures:
– Moderne, ambitieuze Nanny bij pasgeboren tweeling in Zwolle (do, 9u/wk)
– Nanny bij warm artsengezin Zwolle Stadshagen (ma-di, 20u/wk)
– Gezellige, warme Nanny bij gezin in Deventer met 3 dochters (10u/wk, ma-di)

Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:
Op dit moment werk ik met een wachtlijst. In mei verwacht ik weer vacatures uit te kunnen zetten. Ben je benieuwd naar vorige vacatures? Op facebook kan je ze nog terugvinden!

o.a. recent ingevuld:
– Liefdevolle, gezellige Nanny bij gezin in Gorssel (dinsdag)
– Bewuste nanny bij een jong en modern gezin in Diepenheim (21,5u/wk)
– Lieve Nanny in Diepenveen bij een gezin met 3 kinderen (31,5u/wk, ma-di-do)
– Nanny in Lettele bij gezin met pasgeboren baby (20u/wk, di-do)

[Vacature] ❤️ Nanny bij warm artsengezin met meisje van 1,5 en 3 schoolgaande jongens, in Zwolle Stadshagen (ma-di, 20u/wk)

Voor een modern, liefdevol en ontspannen gezin zijn wij op zoek naar een fijne (vervangende) nanny! Het gaat om opvang aan huis per 1 augustus 2022 (of evt. een paar weken later, dat kan!) op de maandag en dinsdag van 7.30 tot 17.30 uur. Daarmee kom je uit op 20 uur per week. Het gezin wil zich heel graag verbinden aan een nanny die in ieder geval wil blijven totdat de jongste naar school gaat; dit is nog 2,5 jaar.

 

Over het gezin: een liefdevol, ontspannen en gezellig gezin met makkelijke, flexibele en bewuste ouders! Er is ritme, duidelijkheid, veel tijd voor elkaar, vertrouwen en aandacht voor ieder individu.

Wat zoeken ze in een nanny?
Een liefdevolle, betrokken, vriendelijke, zorgzame, zelfstandige en gezellige nanny die rust brengt, overzicht heeft, oprecht is en de kinderen goed ziet. Je bent er als nanny op plaats één voor de kinderen. De meeste uren zal je met de jongste zijn. Je hebt rondom haar slaapje alle vrijheid om er lekker op uit te gaan en te kijken wat jullie samen leuk en fijn vinden om te doen. Naschools zijn de jongens er ook (en soms ook tijdens vakanties, evt ziekte en studiedagen en dan is er altijd een momentje aan tafel met een koekje. De jongens zijn gevoelig en heel open; het is fijn als je hen goed kan lezen en begeleiden bij wat ze (echt) nodig hebben. Met vriendjes of vriendinnetjes mag gespeeld worden als ze dit graag willen.

De oudste is 9 jaar en is heel gevoelig. Hij ziet en hoort veel, is heel puur, heeft gevoel voor rechtvaardigheid, is heel sociaal en easy-going.
De een na oudste is een lieve, gevoelige, zorgzame en zachte jongen van 8 jaar. Echt een knuffelaar. Hij heeft een brede interesse, weet wat hij wil, speelt graag met vriend(inne)tjes, houdt van lekker eten, leest heel graag, maakt eigen puzzels en creaties en vindt het fantastisch om iets (met je) te bakken en om spelletjes te doen!
De een na jongste is een vrolijk, enthousiast mannetje van 6 jaar. Hij leest en speelt graag, maakt veel grapjes en is intelligent. Hij vindt op 1 aandacht heel fijn.
De jongste is een vrolijk, makkelijk, gezellig meisje van 1,5 jaar die van boekjes, voorlezen en buiten zijn houdt!

Het zou heel fijn zijn als je op maandag en dinsdag voor het gezin kan koken. Verder is het absoluut niet de kern of heel belangrijk, maar als je af en toe een wasje kan draaien en vouwen, geeft dat wat extra rust. Het mag in huis best af en toe ontploffen, er mag geleefd en goed gespeeld worden. Fijn is het wel als alles (door of met de jongens) om 17.30 weer is opgeruimd.

Het gezin heeft een hond, een doodle. Hij is nog jong, luistert goed en vindt het fijn om in ieder geval 1 keer per dag met je mee te gaan naar buiten 😉
Een rijbewijs en auto is niet perse nodig.

[Vacature] ❤️ Ondernemende, warme en ambitieuze Nanny bij  tweeling van 8 maanden in Zwolle (rand Binnenstad, donderdag, 9u/wk)
Voor een modern, ambitieus, heel warm gezin met pasgeboren tweeling zijn wij voor de donderdag op zoek naar een Nanny. Het gezin woont in Zwolle, net buiten het centrum. Je werkdag is de donderdag van 8.00 – 17.00 uur. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is 1 augustus 2022 of evt een paar weken later.

 

Het gezin is op zoek naar een zorgvuldige, energieke, professionele Nanny die met heel veel warmte en liefde voor de tweeling zal zorgen, echt de tijd neemt voor ze, goed aanvoelt en luistert, emoties er laat zijn (begeleiden i.p.v. oplossen), overwicht heeft, de leiding heeft, helder communiceert, consequent is en structuur in de dag kan brengen. De ouders willen je graag blindelings vertrouwen en een fijne samenwerking voor de langere termijn aan. Eerlijkheid, openheid en transparantie staat bij hen hoog. Verder hechten ze veel waarde aan netheid en opgeruimdheid, waaronder ook netjes eruit zien en netjes eten. Vies worden door lekker te spelen mag wel, maar dan even met kleding die ook vies mag worden ;-).

Als Nanny draag je op de donderdag de zorg voor de twee baby’s. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Wanneer het kan, ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een fijne wandeling. Wanneer ze iets ouder zijn, kan je wat meer ondernemen. Als Nanny krijg je daar ook alle vrijheid in. In de stad koffie drinken, met andere nanny’s afspreken, de natuur in, iets bakken, knutselen, moestuinen… Je mag creatief zijn en je eigen opvang creëren. Het is wel heel fijn als je de (heel goed georganiseerde) trein rijdende kan houden. Denk hierbij aan het netjes houden van de leefruimte, maar ook een wasje of het in-/uitruimen van de vaatwasser.

Over het gezin: De ouders zijn heel warm, ambitieus, gaan altijd voor het beste, harde werkers, heel gezellig, gevoelsmensen, goed georganiseerd en netjes, en tot slot: er kan heel veel.

Overig:
Er is een schoonmaakster, er zijn geen huisdieren en een auto en rijbewijs zijn niet nodig. Een bovengemiddeld uurtarief is bespreekbaar. Een richtlijn is €18. Vier tot zes weken per jaar is er geen opvang nodig.

[Vacature] ❤️ Fijne, liefdevolle Nanny bij gezin met 3 kinderen in Diepenveen ( 3 middagen per week, maar in ieder geval de woensdag)

Plaats: Diepenveen

Aantal werkuren per week: 12 uur

Werkdagen: 3 middagen, maar in ieder geval de woensdag van 14:00-18:00 uur

Startdatum: in overleg

Gezinssamenstelling: vader, moeder, twee dochters van 12 en 7 en een zoon van 9 jaar

Voor een warm, liefdevol gezin uit Diepenveen met dochter van 12 jaar , dochter van 7 jaar en zoon van 9 zoeken wij een lieve, zorgzame nanny met humor. Het gezin woont in een fijne ruime woning met heerlijke tuin, op 5 minuten loopafstand van de school . De opvang is gewenst op 3 middagen van 14:00 tot 18.00 uur, in overleg zouden de uren kunnen worden uitgebreid met huishoudelijke taken. Het gezin is een harmonieus gezin en de kinderen genieten van buitenspelen en gezelligheid. De oudste is een pientere dame, die graag dingen onderneemt en veel vriendinnen heeft. Het jongste meisje mag ook graag buiten zijn, daarna knutselt ze graag en is ze dol op knuffelen. De zoon is een hele lieve, makkelijke jongen. Speelt graag buiten en met zijn vrienden . De kinderen zijn prioriteit nummer 1, het wordt enorm gewaardeerd als je daarnaast voor een lekkere avondmaaltijd zorgt. De boodschappen zijn in huis, soms loop je een keer naar de bakker om de hoek voor een vers brood. Ben jij die gezellige, ondernemende nanny waar dit leuke gezin mee zou willen kennismaken? Laat het ons direct weten, wij zien je reactie graag tegemoet o.v.v. ‘Diepenveen’.

[Vacature] ❤️ Fijne, liefdevolle Nanny bij gezin met 3 kinderen in Deventer

Plaats: Deventer

Dagen : Maandag en Dinsdag flexibele opvang 10 uur per week ongeveer.

Gezin : Vader, Moeder en 3 dochters van 4, 2 en 4 maanden oud.

Ninera zoekt voor dit liefdevolle en open gezin in Deventer een warme en ervaren nanny. Het gezin bestaat uit: Vader, moeder en 3 dochters. Moeder werkt in de zorg, waardoor flexibiliteit gewenst is binnen dit gezin.

De oudste dochter zit in groep 1 van de basisschool en deze ligt op 10 minuten fietsen van het huis af. Ze vindt het erg leuk op school en volgt het Montessori onderwijs. Het is een vrolijk dame die erg leergierig is. De middelste is in de fase dat ze graag alles zelf wil doen en kan goed spelen. Ze slaapt nog 1x tussen de middag. De jongste van het gezin is een lieve, rustige baby die graag naar haar zusjes kijkt.

Het is van belang dat de nanny zelf een leuke dag met de kinderen kan plannen, waarbij ze activiteiten aanbiedt gericht op hun ontwikkeling en leeftijdsfase. Het gezin woont in een gezellige woning in een wijk met veel speelmogelijkheden. In de toekomst zal er een bakfiets aanwezig zijn. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uit te ruimen, de was bijhouden, een boodschapje halen en een gezonde maaltijd te koken. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en de meisjes een leuke dag hebben gehad.

We zoeken een warme, zorgzame nanny die vanuit een rustige en liefdevolle wijze met de kinderen kan communiceren. Het is voor de ouders erg belangrijk dat de kinderen zich thuis veilig en gelukkig voelen. Waarden en normen worden als erg belangrijk ervaren en het streven is om de kinderen op te voeden als vriendelijke, respectvolle en attente mensen op een liefdevolle manier.

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet o.v.v. “Deventer”

[Vacature] ❤️ Liefdevolle ondernemende Nanny bij gezin met 3 kinderen in Deventer

Voor een gezellig, liefdevol en ontspannen gezin zijn wij op zoek naar een ondernemende nanny.

Het gaat om opvang aan huis in Deventer op de maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot ongeveer 17:00/17:30. Daarmee kom je uit op ongeveer 27 uur per week. Het gezin wil zich heel graag verbinden aan een nanny die in ieder geval wil blijven totdat de jongste naar school gaat; dit is nog 1,5 jaar.

Over het gezin: een liefdevol, ontspannen en gezellig gezin met makkelijke, flexibele en bewuste ouders. Er is ritme, duidelijkheid, veel tijd voor elkaar, vertrouwen en aandacht voor ieder individu.

Wat zoeken ze in een nanny?
Een liefdevolle, betrokken, vriendelijke, zorgzame, zelfstandige en gezellige nanny die rust brengt, overzicht heeft, oprecht is en de kinderen goed ziet. Je bent er als nanny op plaats één voor de kinderen. De meeste uren zal je met de jongste zijn. Dit is een heerlijk jongentje van 2 die graag dingen onderzoekt en uitstapjes maken vindt hij erg gezellig. In het begin zal hij even de kat uit de boom kijken. Eenmaal gewend is het een open en vriendelijk jongentje. In schoolweken zijn de zusjes om 14:00 uit. De school ligt op loopafstand. De oudste dochter is 6 en zit in groep 3, zij houdt erg van lezen, knutselen en heeft diverse interesses zoals dansen. Het middelste meisje mag graag met haar zus spelen, houdt van spelen met lego en ook lezen vinden ze eigelijk alle drie erg fijn.

Voor alle drie de kinderen is het belangrijk om iedere dag even lekker naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Ze zijn gek op dieren en fijn buiten spelen. Met vriendjes of vriendinnetjes mag gespeeld worden als ze dit graag willen.

Het zou fijn zijn als je het eten eventueel wilt voorbereiden, maar dit is geen must. Er is een auto aanwezig, voor als je wat verdere uitstapjes wilt maken. De kinderen mogen graag en goed spelen. Fijn is het wel als alles samen met de kinderen voor het eten is opgeruimd.

Het gezin heeft een poes, dit is een heel vriendelijk beestje en is ook vooral veel buiten.
Een rijbewijs en auto is niet per se nodig.

Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️

 

Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis

Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 15 en € 18 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 2 verdiepende cursusavonden, 4 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.

Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.

Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.