Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.

 

Op dit moment staan er 4 externe vacatures uit 
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Ervaren nanny bij artsengezin in Zwolle (36u/wk)
– Moderne nanny in Zutphen (24-30u/wk)
– Nanny op donderdag in Deventer (10u/wk)
– Warme, ervaren nanny bij artsengezin in Deventer (19u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:

– Ervaren, liefdevolle nanny in Diepenveen (18u/wk)
– Liefdevolle, invoelende nanny in Deventer (17u/wk)
– Baby’tje met extra zorg in Deventer
– Nanny bij groot gezin in Deventer (18u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
 
[Vacature] Ervaren Nanny bij warm artsengezin in Zwolle (36u/wk, wijk Schelle)
Voor een artsengezin met een meisje van 1,5 jaar en een baby van 3 maanden in Zwolle (wijk: Schelle) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om 3 lange dagen per week en je bent hiervoor 4 dagen per week beschikbaar: de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Veelal werk je op de maandag, woensdag en donderdag. De dinsdag is altijd je vrije dag. De werktijden zijn van 06.30 tot 18.30 uur. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 april 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een gezellige, ondernemende, liefdevolle, ervaren nanny die zich echt wil verbinden aan het gezin, levenservaring heeft, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, geniet van het werken met jonge kinderen, een ‘warm nest’ kan bieden, kinderen goed aanvoelt, consequent is, kinderen veel zelf laat ontdekken, er graag op uit gaat, leuke activiteiten bedenkt en niet snel in de stress schiet als het even anders loopt. Voor de ouders zijn het lange dagen en het is fijn als een nanny
de zorg voor het gezin volledig op zich wil nemen op de dagen dat ze er is. Het gezin zal je zien als onderdeel van het gezin.
 
Als nanny draag je op bovengenoemde dagen de zorg voor de twee kinderen. Hun welbevinden staat voorop en samen maak je er een gezellige, fijne dag van. In de ochtend start je met de kinderen op; je haalt ze uit bed, kleedt ze aan, doet ze evt. in bad en maakt een ontbijtje. In de dag zorg je voor
structuur en regelmaat door vaste (bed)rituelen en vaste eetmomenten. Daarom heen biedt je ruimte voor spel, uitdaging, (voor)lezen, knutselen en spelen met andere kinderen. Wanneer het kan, ga je er ook even op uit. Lekker even wandelen, naar de speeltuin, het park, de kinderboerderij of supermarkt.
 
Verder zal het fijn zijn als je op alle dagen kan koken en kan helpen met de was en de dagelijkse dingen, zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser. Er is een schoonmaakster.
 
Over het gezin:
De ouders zijn warm, sociaal, gezellig, chaotisch, gemakkelijk in de omgang, actief, sportief, houden van humor, zijn graag buiten, brengen als gezin ook graag samen tijd door en maken zich niet snel druk over dingen die er niet toe doen. Ze zijn flexibel, open minded en er kan en mag veel.
 
Over de kinderen:
De oudste is een heel vrolijk, leergierig en sociaal meisje van 1,5 jaar. Ze is een gemakkelijk meisje, maar heeft ook een sterke wil. Wat helpt is veel geduld, uitleggen, het haar zelf laten doen, haar betrekken of haar mee laten helpen. Ze houdt van muziek, gezelligheid, lekker spelen, frutselen en bijvoorbeeld tekenen.
 
De jongste is als je start 3 maanden oud. Voor hem vinden ouders geborgenheid, veel liefde en aandacht het allerbelangrijkste. Je voedt op vaste tijden en kijkt en luistert goed naar wat zijn behoeften zijn.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, maar is wel een pré. Vijf weken per jaar is er geen opvang nodig. Het uurloon is in overleg met het gezin. Een richtlijn voor deze vacature is €14-€15 per uur.
[Vacature] Moderne, no-nonsense Nanny bij ondernemersgezin in Zutphen (24-30u/wk, ma-wo-do)
Voor een modern, nuchter, warm en creatief gezin in Zutphen zijn wij op zoek naar een zelfstandige, moderne, betrouwbare, no-nonsense nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een meisje van 1 jaar, een jongen van 6 jaar en een jongen van 9 jaar. Het gezin woont aan de rand van de binnenstad van Zutphen. De werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag van 10.00 – 18.00 uur (24u/wk). Eind 2020 wordt dit 8.00 – 18.00 (30u/wk). Mocht je de eerste maanden met 2 dagen willen starten, dan is dit prima! De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is in overleg: richtlijn is 1 april 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een warme, actieve, eigentijdse, energieke, zelfstandige, positief ingestelde, nuchtere, stressbestendige, van nature rustige en communicatief sterke nanny die geniet van het werken met kinderen, rust en structuur kan brengen in een gezin, graag met kinderen naar buiten gaat en kinderen goed kan aanvoelen. Een pré is als je je kan vinden in het Montessori-gedachtengoed: “leer mij het zelf te doen”, veel begrip voor het individu en voor het kind-zijn, en als kind verantwoordelijkheid leren nemen voor jezelf, je ontwikkeling en omgeving.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: ondernemen – doen wat je leuk vindt – elkaar helpen waar kan – jezelf zijn – sportief – montessori onderwijs – respectvol – bewust leven – duurzaamheid – gezonde voeding
 
Als nanny draag je de zorg voor de 3 kinderen. Samen maak je er op de dagen dat je er bent een gezellige, fijne dag van. De jongste is er de gehele dag; de jongens zijn schoolgaand. Gedurende de dag kijk je waar behoefte aan is. In de ochtend heb je alle ruimte om er op uit te gaan en/of iets leuks te doen met de jongste. Een wandeling, fietstochtje, even de stad in, naar de bibliotheek, iets knutselen, (voor)lezen, (samen) spelen.. veel kan en mag. De jongste slaapt alleen nog rond het middaguur. Om 14.00 (ma-do) of om 13.00 (wo) zijn de jongens vrij en haal je hen samen met de jongste van school. Naschools bied je ruimte om te spelen met vriendjes of om zelf te spelen, stimuleer je het buiten spelen, bied je de aandacht en rust die ze nodig hebben en onderneem je ook af en toe iets samen met ze. Op alle dagen kook je voor het gezin. Op woensdag breng je de middelste naar atletiektraining en de oudste naar de voetbal, en zorg je ervoor dat je met hen ervoor al hebt gegeten.
 
Over de kinderen:
De jongste is een relaxt en ondernemend meisje van ruim 1 jaar. Ze vermaakt zich heel goed, geeft goed aan wat ze nodig heeft, scharrelt graag een beetje rondom iedereen, laat zich niet gek maken, slaapt goed en de jongens zijn gek met haar.
De middelste is de sportiefste van het gezin. Hij is ondernemend en streetwise. Hij is makkelijk met iedereen, kan alles wel en vindt het fijn om met vriendjes te spelen en buiten te zijn. Hij fietst, voetbalt en stept graag. Gezelschapsspelletjes en iets lekkers bakken vindt hij ook leuk. Hij vindt ook Minecraft op de Ipad leuk en uitdagend, en zo lang dat binnen de perken blijft, is dat oké en kan hij zijn rust daar in vinden.
De oudste is een heel lieve, intelligente, sociale, sensitieve jongen. Hij heeft een geheugen als een olifant, is fantasierijk en ziet veel details. Hij heeft wat moeite met informatieverwerking (lichte vorm van ASS) en gedijt goed op een zekere rust, een goede voorbereiding, aandacht en zuivere intenties. Hij doet aan atletiek, speelt graag met vriendjes, leest graag, speelt graag spelletjes en met lego.
 
De zorg voor de kinderen staat voorop. Wanneer de jongste slaapt zou het heel fijn zijn als je (naast het koken) een wasje kan vouwen en wat kleine dagelijkse klusjes kan oppakken zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser of even stofzuigen in het leefgedeelte.
 
Een rijbewijs en auto is praktisch, maar niet noodzakelijk. Het gezin heeft een elektrische bakfiets en een stadsfiets met kinderzitje, welke je kan gebruiken. Het gezin heeft een hamster.

 

[Vacature] Liefdevolle, ervaren nanny op donderdag bij een warm en modern gezin in Deventer (10u/wk)
Voor een gezin met 3 jonge kinderen in Deventer (Oude Ziekenhuisbuur) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle, easy-going en zelfstandige nanny. Het gaat om een baby van 9 maanden, een jongetje van 3,5 jaar en een meisje van 4,5 jaar. Je werkt op de donderdag van 7.30 tot 17.30 uur, aldu 10 uur per week. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 april 2020 of indien je kan; begin of half maart.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: goed georganiseerd, warm, modern, sociaal, pragmatisch, down to earth, doortastend, rustig, stabiel, consequent, duidelijke regels, afwijken mag soms ook, opvoeden gaat als vanzelf, natuurlijk overwicht.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, ondernemende, liefst ervaren, stabiele nanny die de kinderen goed kan lezen, vrolijk aanwezig is, stevig in de schoenen staat, natuurlijk overwicht heeft en de kinderen een easy-going gevoel kan geven.
De jongste is een super easy, lief meisje dat alles gezellig en prima vindt. Ze is nu erg onderzoekend, ze kruipt de hele kamer lekker rond. Ze is er altijd graag bij en houdt van knuffelen.
De middelste is een zachtaardig, lief, aanhankelijk jongetje dat goed zelf kan spelen, niet snel van slag is, goed met zijn zus kan en het soms fijn vindt om even zijn eigen ruimte te hebben.
De oudste is een gezellig, gevoelig en sociaal meisje. Ze is aanwezig en redt zich goed. Zij gaat naar school van 8.30 tot 14.30 uur en vindt het fijn als je naschools ook echt even tijd voor haar maakt.
 
Als nanny draag je op de donderdag de zorg voor de 3 kinderen. De ouders hopen dat de kinderen iedere ochtend weer blij zijn om je te zien, dat je er een gezellige dag van maakt, dat je veilig bent en dat je de aandacht echt hebt voor de kinderen. De oudste wordt door de ouders naar school gebracht, wat maakt dat je dag opstart met de jongste twee. Je kleedt ze aan en ontbijt met ze, indien nog niet gedaan. De jongste slaapt nog twee keer, de middelste al niet meer. Rondom de slaapjes en eetmomenten heb je alle ruimte om iets te ondernemen. Even op pad om iets leuks te doen of fijn thuis: cakejes bakken, boekjes lezen, spelen, knutselen of knuffelen. Ook de Ipad mag af en toe best even aan. Om 14.30 is de oudste uit haal je haar samen met de jongste twee op. Het gezin heeft een bakfiets. Naschools drink je gezellig samen aan tafel ranja met een koekje en kijk je waar daarna behoefte aan is. Een vriendinnetje mee mag, als dat praktisch ook lukt.
 
Verder zou het fijn zijn als je het avondeten wilt voorbereiden, soms misschien een wasje wilt wegvouwen, de vaatwasser evt. wilt uitruimen en even snel wilt stofzagen na het eten.
 
Er zijn geen huisdieren en 5 weken per jaar is er geen opvang nodig.
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.