Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 4 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.


Openstaande vacatures:
– Zorgzame nanny bij gezin met gehandicapt meisje (ma, 9,5u/wk, Olst)
– Vlotte nanny bij gezin in Deventer Centrum (ma-di-do, 20u/wk)
– Nanny bij bewust en liefdevol artsengezin in Gorssel (wo-vr of do-vr 20,5u/wk)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:
x
 
o.a. recent ingevuld:
– Zorgzame nanny bij jong gezin in Zwolle Stadshagen (31,5u/wk di-wo-do)
– Nanny bij artsengezin met 3 meisjes (0-3-5) in Deventer, ma-do 21u/wk
– Nanny voor 1 baby’tje in Deventer, (do-vr 20u/wk)
– Nanny bij artsengezin met tweeling van 14 maanden (1 dag/wk)
– Nanny in Schalkhaar (30u/wk)
– Nanny bij warm gezin in Zwolle, Stadshagen (31,5u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Zwolle, Berkum (ma-di, 22-24u/wk)

[Vacature] ❤️ Zorgzame nanny bij gezin met gehandicapt meisje van bijna 4 jaar en haar broertje, in Olst (9,5u/wk – ma)
Voor een gezin in Olst zijn wij voor de maandag op zoek naar een zorgzame, lieve, geduldige, sociale, van nature rustige nanny met affiniteit voor extra zorg. Het gaat om opvang aan huis bij een gezin met 2 kinderen: een jongen van 5,5 jaar en een meisje van 4 jaar. Het meisje heeft het GRIN2B-syndroom, een genetische afwijking welke zorgt voor een forse ontwikkelingsachterstand op alle gebieden. Haar ontwikkeling is op dit moment gelijk aan die van een meisje van 8 maanden. Ze kan bijvoorbeeld nog niet zelfstandig zitten of kruipen.
 
Het gaat om de maandag van 8.00 tot 17.30 uur. De startdatum is in overleg, maar het liefst per 1 februari.
 
Het gezin zoekt een zorgzame, zorgvuldige, liefdevolle nanny met een dorpse nuchterheid, die alle tijd, rust en aandacht heeft voor de zorg rondom de kinderen. De jongste heeft vanwege haar handicap veel 1 op 1 aandacht nodig en het vraagt veel tijd, geduld, voorzichtigheid en flexibiliteit om voor haar te zorgen. Het goed kunnen inschatten en aanvoelen wat zij nodig heeft, alsook affiniteit hebben met de extra zorg, is in deze vacature de basis. Je zoekt naast de verzorgende taken en de slaapjes naar een balans tussen inspanning, zoals even spelen of er (wandelend) op uit gaan, en rust. Het gezin draait veel om de jongste, maar als nanny zorg je er ook voor dat de oudste naschools ook voldoende aandacht krijgt. Hij speelt graag buiten, treinen, spelletjes en voetballen. Ook creatief bezig zijn en samen lezen valt in de smaak! Je brengt gezelligheid en maakt er samen een leuke dag van.
 
Als je start breng je de oudste naar school. Daarna ben je de tot 14.30u alleen met de jongste. Je beweegt mee met waar zij behoefte aan heeft. Ze slaapt ook naar behoefte. Wanneer je er even tijd voor hebt, zouden ouders het heel fijn vinden als je kan ondersteunen met de was en evt. wilt stofzuigen.
 
Over het gezin: de ouders staan positief in het leven, ondanks de zorgen die er zijn. Met elkaar proberen ze er het beste van te maken. Het is een sociaal, open, makkelijk en flexibel gezin. ‘Doe maar gewoon’ past goed bij dit gezin.
 
Over de kinderen: het jongetje is 5,5 jaar en is een gezellige kletskous, makkelijk in de omgang, erg leergierig en vermaakt zich goed. Het meisje is los van haar zorgen een heel tevreden meisje. Ze is graag bij je en houdt van aandacht en knuffelen. Samen gek doen onder de babygym en spelen met speeltjes vindt ze erg leuk. Vaste voeding lukt nog niet, dus ze krijgt nog vloeibare voeding.
 
Alles is in principe op loopafstand. Een auto en rijbewijs is dan ook niet nodig. Er zijn geen huisdieren.

[Vacature] ❤️ Vlotte, energieke Nanny in Deventer Binnenstad (20u/wk, ma-di-do)
Voor een warm en modern gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een vlotte, initiatiefrijke, spontane en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een meisje van 4 jaar en een jongen van net 3 jaar. Het gaat om opvang aan huis op de maandag en dinsdag van 14.00 tot 19.00 uur en op donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20 uur per week. De startdatum is in overleg, het liefst wel zo snel mogelijk.
 
Het gezin is op zoek naar een vlotte, gezellige nanny die lekker zichzelf is, veel energie heeft, initiatief neemt, vanuit passie met kinderen werkt, het leuk vindt om met hen dingen te ondernemen, stevig in haar schoenen staat, geduldig, duidelijke grenzen stelt en de Nederlandse taal goed beheerst.
 
Over het gezin: Het is een warm, vlot, open minded, betrokken en bewust gezin. Beide ouders hebben een drukke carrière / onderneming. Ouders geven aan dat hun opvoedingsstijl een mix is tussen een liberale en open minded visie. De natuurlijke nieuwsgierigheid wordt gevoed en er is ruimte om zelf te ontdekken en zelf te spelen. Er wordt veel uitgelegd en er wordt op een rustige maar duidelijke manier gecommuniceerd. Er wordt meegegeven dat het niet vanzelfsprekend is dat je het goed hebt. Gezien het werk van de ouders is privacy erg belangrijk.
 
Het meisje van 4 is een vrolijk, erg sociaal meisje dat intens leeft. Ze is een klein artiestje, houdt van haar broertje, heeft veel fantasie, speelt ontzettend graag, heeft liefde voor boeken en is ondernemend.
Haar broertje is net 3 geworden. Hij is heel lief, sociaal en iets wilder dan zijn zus :-). Hij gedijt goed op duidelijke grenzen en geniet van veel aandacht en warmte.
 
Als nanny zorg jij ervoor dat de kinderen een fijne en gezellige dag hebben. Op de donderdag ben je er de gehele dag, start je de dag met de kinderen op en breng je de oudste ook naar school. De jongste slaapt dan nog even in de middag. Op de maandag en dinsdag sta je om 14.00u bij school om de oudste op te halen. De jongste haal je daarna samen op bij het kinderdagverblijf. Naast de rustmomentjes die belangrijk zijn heb je alle vrijheid om samen leuke activiteiten te ondernemen, zoals spelletjes spelen, iets bakken of even naar buiten voor een wandeling door de stad, de speeltuin of bibliotheek. Wanneer de oudste graag wil spelen, voorzie je hierin. Verder mag je op alle drie de dagen het avondeten verzorgen en ga je rond 17.30u gezellig met de kinderen aan tafel. Er worden verder geen huishoudelijke taken van je verwacht. Aan het einde van iedere dag zorg je er wel voor dat je het huis weer netjes achterlaat. De voorkeur gaat uit naar een nanny voor de lange termijn, maar een periode van 1 jaar is ook bespreekbaar.
 
Overig:
– Alles is in principe op loopafstand. Er is een fiets met kinderzitjes die je kan gebruiken, zodat je ook wat verder weg kan.
– Er zijn geen huisdieren
 
[Vacature] ❤️ Liefdevolle Nanny bij jong gezin in Gorssel (20½ u/wk, wo-vr of do-vr)
Voor een artsengezin met 3 jonge kinderen in Gorssel (nabij Deventer) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om een meisje van ruim 1,5 jaar, een meisje van 4,5 jaar en een jongen van 6 jaar. De werkdagen zijn de woensdag (of donderdag) van 7.30 tot 18.00 uur en de vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20,5 uur per week verdeeld over 2 dagen. Gezien het werk van vader zou het een pré zijn (dus geen harde eis) als je 7-8 keer per jaar ook op de dinsdag kan werken en daarnaast heel incidenteel een keer op een andere dag. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.
 
Het gezin is op zoek naar een ondernemende, liefdevolle, liefst ervaren, stabiele, verzorgde nanny die rust en structuur kan bieden (3R-en), aansluit bij de behoeften van de kinderen, duidelijk en consequent is, houdt van het huiselijke, echt een band wil opbouwen en passie heeft voor het werken met jonge kinderen. Belangrijk verder is dat de ouders kunnen bouwen op de nanny en dat er een intentie is voor meerdere jaren.
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: gestructureerd, georganiseerd, liefdevol, sociaal (respectvol en open), de kinderen voorop, bewust, huiselijk, rustig in de basis, consequent, 3R-en, gezonde levensstijl.
 
De oudste is 6 jaar en is een rustige, lieve en gevoelig jongen. Hij is slim, makkelijk en open. Hij is dol op zijn jongste zusje, speelt goed zelf, houdt van bouwen en helpt je ook graag.
De middelste is 4,5 jaar en is een nieuwsgierig, ondernemend meisje met pit. Ze vindt het leuk om van alles te proberen en knutselt, danst, kletst en zingt graag. Af en toe is ze ook lekker ondeugend.
De jongste is echt een popje en is ook echt de derde, ze doet graag met alles mee. Een meisje die nu ook een eigen willetje krijgt :-). Ze doet het heel goed en zingt en kletst er heerlijk op los!
 
Als nanny draag je op de donderdag en vrijdag de zorg voor de 3 kinderen. Je bent er echt voor hen. Je start de dag met ze op. Vaak zijn ze al aangekleed en hebben reeds ontbeten. De oudste twee breng je daarna naar school in Joppe. Lopend is dit te ver, dus je gaat met de elektrische bakfiets of evt. met de auto. Met de jongste heb je daarna alle ruimte om iets te ondernemen. Een fijne wandeling naar het dorp of door het bos, iets knutselen, naar de speeltuin of iets anders leuks. Je krijgt alle vrijheid en initiatief is heel welkom. Ook om bijv. te picknicken of om er in de middag gezellig even op uit te gaan. In de basis eet je om 10.00u wat fruit, haal je de oudste twee om 15.00u (of 12.15u op vrijdag) uit school en eet je daarna met hen een broodje. De jongste slaapt daarna nog, op dit moment zo’n 1,5 uur. Als ze willen, mag er naschools met een vriendje of vriendinnetje worden gespeeld. Hierin voorzie je dan. Verder zou het fijn zijn als je voor het gezin wilt koken en om 17.00u al samen met de kinderen wilt eten. Daarnaast zorg je er (samen met de kinderen) voor dat het huis aan het einde van de dag weer opgeruimd en netjes is. Een wasje opvouwen mag als je daar tijdens het slaapje tijd voor hebt, maar is niet het belangrijkste.
 
Er zijn geen huisdieren, maar het gezin overweegt wel een pup. Het kan dan ook zijn dat het gezin deze ergens de komende 1 tot 2 jaar verwelkomt.
Een auto is niet perse nodig, maar het kan wel fijn zijn bij slecht weer.
Zeven weken per jaar is er geen opvang nodig en deze weken vallen in de schoolvakanties.
 
De richtlijn voor deze vacature is €15 per uur.

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.