Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.

 

Op dit moment staan er 2 externe vacatures uit 
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Ervaren, liefdevolle nanny in Diepenveen (18u/wk)
– Nanny bij baby-tweeling Deventer-Centrum (15u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Liefdevolle, invoelende nanny in Deventer (17u/wk)
– Baby’tje met extra zorg in Deventer
– Nanny bij groot gezin in Deventer (18u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
 
[Vacature] Ervaren, liefdevolle en actieve Nanny voor 18u/wk op ma-di in Diepenveen
Voor een warm en modern gezin in Diepenveen zijn wij op zoek naar een nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een meisje van bijna 3 jaar en twee jongens van 5 en 7 jaar. Het gaat om kinderopvang aan huis op maandag van 7.30 – 15.00 uur en op dinsdag van 7.30 – 18.00 uur. De startdatum is 6 januari 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een warme, zelfstandige, vlotte, open en stabiele nanny die met beide benen op de grond staat, structuur en grenzen biedt, en bovenal geniet van het werken met kinderen.
Als nanny ben je er voor de 3 kinderen. Samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. Om 7.30u start je en neem je het van de ouders over. Je ontbijt met de kinderen en helpt ze met het aankleden en klaarmaken voor school. Om 8.15u breng je op de fiets de twee jongens naar school. Van 8.30 tot 14.00 uur ben je alleen met de jongste en heb je alle ruimte om een fijne wandeling te maken, te knutselen, te spelen, een spelletje te doen of iets samen te ondernemen zoals naar de bieb of het bos. Als het nodig is, pak je hier ook wat huishoudelijke taken op, zoals het in en uitruimen van de vaatwasser en het draaien of opvouwen van een was. Rond 12.00u lunch je gezellig samen. Om 14.00u haal je samen met haar de jongens uit school en kijk je waar iedereen zin in heeft. Een vriendje of vriendinnetje mag mee of breng je ze naartoe. Ze zijn in ieder geval alle drie graag buiten en vinden het ook erg leuk om iets met je te ondernemen of om creatief bezig te zijn! Als nanny bereid je op beide dagen ook het avondeten voor en dek je de tafel in, wat zorgt voor veel rust als de ouders thuiskomen.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: modern, open minded, ondernemend, duidelijke grenzen, bewust, humor, gezonde voeding.
 
Over de kinderen:
De jongste is een meisje van bijna 3 jaar en is een muzikaal, vrolijk, nieuwsgierig meisje. Soms ook een beetje koppig 😊
De middelste is een jongetje van 5 jaar, sportief, open, sensitief, geinteresseerd en speelt heel graag met andere kinderen.
De oudste is is een lieve jongen van 7 jaar, is iets meer op zichzelf, creatief, houdt enorm van lezen en speelt graag met lego en zijn broertje.
 
Een auto en een rijbewijs is een vereiste. Er is ook een moederfiets die je kan gebruiken.

[Vacature] Flexibele nanny bij tweeling in Deventer Binnenstad (15u/wk)Voor een warm en hecht gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een nanny met passie voor het vak! Het gaat om opvang aan huis voor een tweeling van 8 maanden. De opvang is onregelmatig gezien het werk van de ouders. Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn 3 diensten mogelijk: van 13.00 – 17.00 uur, van 6.00 – 15.00 uur en van 21.00 – 23.00 uur. Iedere 6 weken heb je wel hetzelfde weekrooster. Het is dus onregelmatig en je komt uit op gemiddeld 15 uur per week. Dat moet bij je passen. De startdatum is in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, warme nanny die het vooral heel leuk vindt om te doen: passie voor het vak dus. Verder hopen ouders een nanny te vinden die graag een goede band wil opbouwen en een verlengstuk wil zijn van het gezin, relaxt en nuchter is, gemakkelijk is in het contact, met beide benen op de grond staat en het ook aandurft: twee jonge baby’s.
 
Als nanny draag je de zorg voor de twee baby’s. Je biedt liefdevolle, rustige opvang. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Het zal natuurlijk ook uitmaken of je er een hele dag bent (6.00 – 15.00) of twee uurtjes in de avond (21.00 – 23.00). Als het kan ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, bijvoorbeeld langs de IJssel of even door de stad.
 
Over het gezin:
Een gezellig, relaxt, warm gezin! Het gezin staat voor ouders op één. Ze houden ervan om leuke dingen te doen en van het leven te genieten maar luxe hoeft het niet perse te zijn. Ze zijn goed georganiseerd, gemakkelijk in de omgang, pragmatisch, open minded en als het nodig is draaien ze er niet omheen. Ze geven o.a. mee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en hopen dat ze zich vrij zullen voelen. En er kan en mag veel binnen de normale grenzen.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is in de stad op loopafstand.

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.