Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd!
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.

 

Op dit moment staan er 4 externe vacatures uit 
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 
Openstaande vacatures:
– Ervaren nanny bij artsengezin in Zwolle (36u/wk)
– Lieve, zachte weekend nanny in Deventer (6u/wk)
– Ondernemende, liefdevolle nanny in Deventer (19u/wk)
– Nanny bij baby-tweeling Deventer-Centrum (15u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Ervaren, liefdevolle nanny in Diepenveen (18u/wk)
– Liefdevolle, invoelende nanny in Deventer (17u/wk)
– Baby’tje met extra zorg in Deventer
– Nanny bij groot gezin in Deventer (18u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Gorssel (22u/wk)
 
[Vacature] Ervaren Nanny bij warm artsengezin in Zwolle (36u/wk, wijk Schelle)
Voor een artsengezin met een meisje van 1,5 jaar en een baby van 3 maanden in Zwolle (wijk: Schelle) zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om 3 lange dagen per week en je bent hiervoor 4 dagen per week beschikbaar: de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Veelal werk je op de maandag, woensdag en donderdag. De dinsdag is altijd je vrije dag. De werktijden zijn van 06.30 tot 18.30 uur. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 april 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een gezellige, ondernemende, liefdevolle, ervaren nanny die zich echt wil verbinden aan het gezin, levenservaring heeft, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, geniet van het werken met jonge kinderen, een ‘warm nest’ kan bieden, kinderen goed aanvoelt, consequent is, kinderen veel zelf laat ontdekken, er graag op uit gaat, leuke activiteiten bedenkt en niet snel in de stress schiet als het even anders loopt. Voor de ouders zijn het lange dagen en het is fijn als een nanny
de zorg voor het gezin volledig op zich wil nemen op de dagen dat ze er is. Het gezin zal je zien als onderdeel van het gezin.
 
Als nanny draag je op bovengenoemde dagen de zorg voor de twee kinderen. Hun welbevinden staat voorop en samen maak je er een gezellige, fijne dag van. In de ochtend start je met de kinderen op; je haalt ze uit bed, kleedt ze aan, doet ze evt. in bad en maakt een ontbijtje. In de dag zorg je voor
structuur en regelmaat door vaste (bed)rituelen en vaste eetmomenten. Daarom heen biedt je ruimte voor spel, uitdaging, (voor)lezen, knutselen en spelen met andere kinderen. Wanneer het kan, ga je er ook even op uit. Lekker even wandelen, naar de speeltuin, het park, de kinderboerderij of supermarkt.
 
Verder zal het fijn zijn als je op alle dagen kan koken en kan helpen met de was en de dagelijkse dingen, zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser. Er is een schoonmaakster.
 
Over het gezin:
De ouders zijn warm, sociaal, gezellig, chaotisch, gemakkelijk in de omgang, actief, sportief, houden van humor, zijn graag buiten, brengen als gezin ook graag samen tijd door en maken zich niet snel druk over dingen die er niet toe doen. Ze zijn flexibel, open minded en er kan en mag veel.
 
Over de kinderen:
De oudste is een heel vrolijk, leergierig en sociaal meisje van 1,5 jaar. Ze is een gemakkelijk meisje, maar heeft ook een sterke wil. Wat helpt is veel geduld, uitleggen, het haar zelf laten doen, haar betrekken of haar mee laten helpen. Ze houdt van muziek, gezelligheid, lekker spelen, frutselen en bijvoorbeeld tekenen.
 
De jongste is als je start 3 maanden oud. Voor hem vinden ouders geborgenheid, veel liefde en aandacht het allerbelangrijkste. Je voedt op vaste tijden en kijkt en luistert goed naar wat zijn behoeften zijn.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, maar is wel een pré. Vijf weken per jaar is er geen opvang nodig. Het uurloon is in overleg met het gezin. Een richtlijn voor deze vacature is €14-€15 per uur.
[Vacature] Ondernemende, liefdevolle Nanny bij gezin in Deventer (rand Binnenstad, 19u/wk di-do)
Voor een modern, hecht en ondernemend gezin met een zoontje van net 3 jaar zijn wij op zoek naar een warme, zelfstandige, betrouwbare en betrokken nanny. Het gezin woont aan de rand van de binnenstad van Deventer. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag van 7.45 uur tot 17.15 uur, aldus 19 uur per week. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is 1 februari 2020. De startdatum kan ook in overleg eerder of iets later.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, ondernemende, stabiele en verzorgde nanny die rust en structuur kan bieden, ervan geniet om met kinderen te werken, de tijd neemt voor de verwondering die er bij kinderen zo van nature is, gemakkelijk ziet wat een kind nodig heeft, duidelijke grenzen kan stellen en in ieder geval 1 jaar wil blijven, maar het liefst natuurlijk langer. Het gezin kiest bewust voor een nanny: voor het zoontje betekent het meer rust in de basis.
 
Als nanny draag je de zorg voor het zoontje. Samen met hem maak je er op beide dagen een gezellige, fijne dag van. Als je aankomt ontbijt je met hem en helpt je evt. nog met aankleden. Hij houdt er van de dag rustig op te starten en daar is ook alle ruimte voor. Daarna is er de gehele ochtend ruimte om lekker te spelen, een wandeling te maken, een stukje te fietsen, (voor) te lezen, een leeftijdsgenootje op te zoeken, uitdaging te bieden of om bijvoorbeeld even naar de supermarkt of kinderboerderij te gaan. Na gezellig samen te hebben geluncht is zijn slaapje is nog heilig. Na het slaapje is er weer alle ruimte tot spel of om iets te ondernemen. Rond 17.00/17.30u eet het gezin.
 
De aandacht voor het zoontje is het belangrijkste. Verder zou het fijn zijn als je op beide dagen wilt koken. Als er daarnaast nog ruimte is om iets mee te pakken, zoals een wasje wegvouwen en even stofzuigen, en je vindt dat ook leuk om te doen, dan is dat heel welkom.
Woorden die goed bij het gezin passen: georganiseerd, hecht, warm, intelligent, ondernemend, veel quality time voor elkaar, het belang van het zoontje voorop, structuur en netheid, bewust, rustig in de basis, veel kan, respectvol en open, weinig tv, gezonde voeding.
 
Over het zoontje:
Hij is een enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig jongetje van net 3 jaar die het heerlijk vindt om te spelen met bijvoorbeeld duplo of klei, er heel graag met je op uit gaat, verbaal en fysiek al ver is voor zijn leeftijd en graag dingen met je samen doet zoals lezen en helpen bij de dagelijkse dingetjes! Warmte en gezelligheid vindt hij heel fijn, maar hij is niet zo van het eindeloos knuffelen en troetelen 😉
 
Een rijbewijs en auto is in principe niet nodig. Alles is op loopafstand en het gezin heeft een fiets die je mag gebruiken. Er zijn geen huisdieren in het gezin.
[Vacature] Lieve, zachte en flexibele nanny voor in het weekend (Deventer, 6u/wk)
Voor een liefdevol, rustig gezin in Deventer (wijk Zandweerd) zijn wij op zoek naar een flexibele nanny. Het gezin heeft 1 zoontje van bijna 2 jaar. Beide ouders werken in de muzikale sector en werken regelmatig in het weekend. Gemiddeld gaat het om 6 uur per weekend. De werkdagen en -tijden zijn flexibel: je kan gevraagd worden om te werken op de donderdag-, vrijdag-, zaterdag- of zondagavond van 18.30 – 23.30 uur, of op zaterdag of zondag overdag; bijvoorbeeld van 12.00 – 19.00 uur. De werkdagen- en tijden zijn minimaal 4 weken van tevoren bekend. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is jan-febr 2020.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, zachte nanny die werken in het weekend en avonduren geen probleem vindt, en er echt wil zijn voor het zoontje. Samen met hem maak je er een fijne, gezellige middag en/of avond van. Als je aankomt overleg je met ouders waar hij behoefte aan heeft en stem je verder af. Overdag is er vaak alle ruimte om iets te ondernemen. Als je in de avonduren werkt, dan hoort samen eten en het naar bed brengen er ook bij. In de uren dat hij slaapt kan je dan iets voor jezelf doen, zoals studeren.
 
Over het zoontje:
Hij is een vrolijk, ondernemend, open, rustig en makkelijk ventje van bijna 2 jaar. Het allerleukste vindt hij als je met hem naar buiten gaat. Erop uit. Even naar de speeltuin, een stukje wandelen of gewoon fijn de tuin in. Hij geniet verder van samen boekjes lezen, iets samen ondernemen en zwemmen.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: zacht, hecht, (milieu)bewust, aandacht voor elkaar, rustig, gezonde voeding, gezonde voeding, slapen op verzoek, kindvolgend.
 
Alles is op loopafstand, een auto en rijbewijs zijn niet nodig.
[Vacature] Flexibele nanny bij tweeling in Deventer Binnenstad (15u/wk)
Voor een warm en hecht gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een nanny met passie voor het vak! Het gaat om opvang aan huis voor een tweeling van 8 maanden. De opvang is onregelmatig gezien het werk van de ouders. Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn 3 diensten mogelijk: van 13.00 – 17.00 uur, van 6.00 – 15.00 uur en van 21.00 – 23.00 uur. Iedere 6 weken heb je wel hetzelfde weekrooster. Het is dus onregelmatig en je komt uit op gemiddeld 15 uur per week. Dat moet bij je passen. De startdatum is in overleg.
 
Het gezin is op zoek naar een lieve, warme nanny die het vooral heel leuk vindt om te doen: passie voor het vak dus. Verder hopen ouders een nanny te vinden die graag een goede band wil opbouwen en een verlengstuk wil zijn van het gezin, relaxt en nuchter is, gemakkelijk is in het contact, met beide benen op de grond staat en het ook aandurft: twee jonge baby’s.
 
Als nanny draag je de zorg voor de twee baby’s. Je biedt liefdevolle, rustige opvang. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin. Het zal natuurlijk ook uitmaken of je er een hele dag bent (6.00 – 15.00) of twee uurtjes in de avond (21.00 – 23.00). Als het kan ga je er met de tweeling op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, bijvoorbeeld langs de IJssel of even door de stad.
 
Over het gezin:
Een gezellig, relaxt, warm gezin! Het gezin staat voor ouders op één. Ze houden ervan om leuke dingen te doen en van het leven te genieten maar luxe hoeft het niet perse te zijn. Ze zijn goed georganiseerd, gemakkelijk in de omgang, pragmatisch, open minded en als het nodig is draaien ze er niet omheen. Ze geven o.a. mee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en hopen dat ze zich vrij zullen voelen. En er kan en mag veel binnen de normale grenzen.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig, alles is in de stad op loopafstand.

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak 🙂
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.