Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 5 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures:
– Zwangerschapsvervanging: Warme nanny bij gezin in Deventer (di-vr, 22u/wk, mei t/m sept)
– Nanny op zondag in Deventer
– Bewuste nanny bij een jong en modern gezin in Diepenheim (ma-di-wo 21,5u/wk)
– Moderne, no-nonsense nanny in Zutphen (20 of 30u/wk)
– Vlotte nanny bij gezin in Deventer Centrum (ma-di-do, 20u/wk)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:
– Lieve Nanny in Deventer per 1 juni voor 3 jonge kinderen (0, 3 en 5) (30u/wk)
– Ervaren Nanny in Deventer per half oktober voor pasgeboren tweeling en zusje (33u/wk)
 
o.a. recent ingevuld:
– Gezellige, vlotte Nanny bij warm gezin in Zwolle Stadshagen (ma-wo-do, 27u/wk)
– Nanny bij bewust en liefdevol gezin in Gorssel (ma-do 20u/wk)
– Zorgzame nanny bij gezin met gehandicapt meisje (ma, 9,5u/wk)
– Zorgzame nanny bij jong gezin in Zwolle Stadshagen (31,5u/wk di-wo-do)
– Nanny bij artsengezin met 3 meisjes (0-3-5) in Deventer, ma-do 21u/wk
– Nanny voor 1 baby’tje in Deventer, (do-vr 20u/wk)
– Nanny bij artsengezin met tweeling van 14 maanden (1 dag/wk)

[Vacature] ❤️ Zwangerschapsvervanging – Gezellige, warme Nanny bij jong gezin in Deventer (22u/wk, di-vr)
Voor een warm gezin in Deventer (Voorstad) zijn wij op zoek naar een gezellige, warme en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een jongen van 4 jaar en een jongen van 2 jaar. De werkdagen zijn dinsdag en vrijdag van 7.30 – 18.30 uur. Vaak ben je wel iets eerder vrij (18.00u), maar ouders houden het liever ruim aan. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en het gaat om een zwangerschapsvervanging van de huidige nanny: van 17 mei t/m 13 september 2021.
 
Het gezin is op zoek naar een fijne nanny die zorgt voor een huiselijke sfeer, geniet van het werken met jonge kinderen, ondernemend is met de jongens, aansluit bij wat er bij hen leeft, in de basis rust biedt, consequent is en graag veel buiten is.
 
Als nanny draag je op de dinsdag en vrijdag de zorg voor de jongens. Samen maak je er een gezellige, fijne dag van. De kinderen zullen in de regel al wakker zijn als je komt. Evt. ontbijt je nog met ze en start je verder met ze op. De oudste breng je om 8.15u naar school. De school is weer uit om 14.00u. Dit kan op de fiets en deze is voor je aanwezig.
Iedere dag is anders. Je mag doen wat er opkomt of wat goed voelt, maar in de basis is er in de ochtend ruimte voor een uitstapje naar het park, de speeltuin, kinderboerderij of winkel. Daarna is er tijd om te spelen, te ontdekken, voor een fruitmoment, een boekje, filmpje of om gewoon lekker even wat aan te rommelen. Na de lunch gaat de jongste nog slapen. In de middag, naschools, kijk je waar behoefte aan is. Dat kan zijn spelen met een vriendje of vriendinnetje, lekker buiten spelen, samen iets ondernemen of juist een rustige middag. De oudste is waarschijnlijk wel moe na school. Aan het einde van de dag zorg je voor het avondeten (Hellofresh) en eet je ook samen met de kinderen. Verder zal het fijn zijn als je ervoor zorgt dat het aan het einde van de dag weer netjes is en je 1x per week een wasje kan doen.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: warm, persoonlijk, betrokken, ruimdenkend, vrolijk, er kan veel, modern en bewust. Gezonde voeding is belangrijk.
 
Over de kinderen:
De oudste is enthousiast en slim jongetje van 4,5 jaar. Hij is al ver en staat heel open in de wereld. Hij hecht zich snel, heeft veel plezier, is slim en maakt echt contact met je!
De jongste is een heel tevreden en gezellig mannetje van 2 jaar. Een allemansvriendje. Hij probeert op dit moment alles uit, ontdekt echt, is een heerlijke knuffelkont, houdt van boekjes en vraagt ook wel zijn aandacht.
 
Een auto en rijbewijs is niet perse nodig. Uiteraard is er ruimte voor vakantie in deze periode. Het gezin zal ook 3 weken geen opvang nodig hebben i.v.m. de zomervakantie.

 

[Vacature] ❤️ Ervaren Nanny op zondag bij ondernemersgezin in Deventer (zomer seizoen)
Voor een ondernemersgezin in Deventer (rand binnenstad) zijn wij van ± begin mei tot half september op zoek naar een zelfstandige, relaxte, pro-actieve, lekker duidelijke en vooral gezellige nanny. Een nanny met een warm hart die ook een natuurlijke rust kan brengen! Het gezin telt 2 meisjes: een meisje van 3 jaar en een meisje van 7 jaar. Het meisje van 7 jaar heeft een progressieve stofwisselingsziekte, waardoor ze blind is en waardoor de zorg steeds belangrijker zal worden.
 
Het gaat om opvang aan huis op de zondag van 8.30 tot 15.00u. Soms kan dit ook iets later zijn. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de zomermaanden af en toe een extra dag te werken. Dit is geen vereiste, het gaat in de basis om de zondag. Ook is bijvoorbeeld 3 zondagen per maand bespreekbaar.
 
Het gezin zoekt een stevige nanny. Iemand die echt binnenkomt en een team wil zijn met ouders. Een vaste nanny, liefdevol, meedenkend, zelfverzekerd, initiatiefrijk, positief in het leven en heel leuk met kinderen: het moet een feestje zijn dat de nanny er is.
 
Je bent er echt voor de meiden. Je ontbijt gezellig samen en maakt er een leuke dag van. Samen erop uit, een ijsje halen, spelletjes spelen, knutselen, in de tuin spelen, voorlezen, luisterboeken luisteren, verkleden, naar de speeltuin, met vriendjes in de buurt spelen.. er kan veel. Het gezin heeft ook een elektrische tandemfiets, waardoor je er in de omgeving goed op uit kan. Ze vinden het ook fantastisch om je te helpen bij de dagelijkse dingen. Wat heel fijn zou zijn is als je voor het gezin wilt koken.
 
Over de kinderen:
De jongste is een extravert, super lief, behulpzaam en eigenwijs meisje. Een echte knuffelkont. De oudste is een zelfstandig, blij, lief, zacht en slim meisje dat ondanks haar ziekte en blindheid (die er sinds kort is) het leven omarmt en alles doet. Ze is een doorzetter, leert snel, haalt er alles uit en heeft veel humor. Ze is wel zoekende, wat is er aan de hand? Ze heeft duidelijkheid en structuur nodig. En uiteraard is het met veel dingen even nadenken en begeleiden op een andere manier, denk aan het spelen van spelletjes, knutselen, hoogteverschil. Soms heeft ze net even een zetje nodig, maar vooral ook veel geduld en liefde.
 
Over het gezin:
Het is een druk, vlot gezin, liefdevol, hardwerkend, what you see is what you get en vol passie voor wat ze doen. Ze geven mee dat je mag ontdekken. Ga het maar doen! Ze zitten er niet bovenop en zijn niet betuttelend of pushend.
 
Een auto en rijbewijs is niet nodig.
[Vacature] ❤️ Bewuste, warme en gezellige Nanny bij jong gezin in Diepenheim (ma-di-wo, 21,5u/wk)
Voor een warm en gezellig gezin met 2 jonge kinderen in Diepenheim zijn wij op zoek naar een liefdevolle, het liefst ervaren, zelfstandige nanny. Het gaat om opvang aan huis voor een baby van 3 maanden en een meisje van 3,5 jaar. De werkdagen zijn maandag van 8.30 tot 17.00u, dinsdag van 8.00 tot 17.00u en woensdag van 13.00 tot 17.00u. Er kan evt. in dagen worden geswitcht. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 7 juni 2021. Je mag al wel eerder starten met 1 dag per week als je wilt!
 
Het gezin is op zoek naar een fijne nanny die zorgt voor een huiselijke sfeer, affiniteit heeft met bewust en natuurlijk ouderschap, ondernemend is met de meisjes, echt tijd en aandacht neemt, veel geduld heeft, aansluit bij wat er in ze leeft, kinderen ook zelf laat spelen, in de basis rust kan bieden, zelf ook van nature ook rustig is, consequent is, niet straft en beloont maar bekend is met een time-in, graag met de meisjes naar buiten gaat en zich echt voor langere tijd wil verbinden aan het gezin. Als nanny mag je echt onderdeel worden van het gezin.
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: warm, open, bewust, ruimdenkend, niet oordelend, gastvrij, gezellig, er kan veel, humor en speelsheid, zorgzaam naar elkaar, antroposofie, gezonde voeding.
 
Over het gezin:
De oudste is een heel sociaal, zorgzaam, open en lief meisje. Ze is gevoelig, voelt goed aan en is ook gefocust op anderen. Ze vindt van alles leuk: poppen, doktertje spelen, tekenen, kleuren, voorgelezen worden, spelen met de trein of blokken, spelen met andere kinderen of lekker naar buiten.
De baby is pasgeboren en lijkt een heel zen, relaxt meisje. Ouders vinden voor haar belangrijk dat je goed kijkt en aanvoelt wat ze nodig heeft en dat ook biedt; liefdevol en warm. Als ze huilt ben je nabij of draag je haar bij je. Ze draagt wasbare luiers en vanaf 6 maanden zal ze gaan eten via de rapley-methode.
 
Als nanny draag je op bovengenoemde dagen de zorg voor de 2 meisjes. Je bent er echt voor hen. Om 8.00u of 8.30u kom je aan en help je bij het opstarten van de dag. Een strakke structuur in de dag is niet nodig, het mag op zijn beloop. Voorspelbaarheid is wel fijn. De baby slaapt natuurlijk nog veel en dit zal ook een groot deel van het ritme bepalen. Op de dinsdag breng je oudste van 8.15u tot 12.00u naar de peuterspeelzaal en over een half jaar gaat zij naar school (8.30-12.00 en 13.15-15.15u). Dan ben je grotendeels alleen met de baby. Alles is op loopafstand, maar wil je wat verder weg dan is een auto handig. Er is ook een bakfiets. Het is verder fijn als je voor het gezin kan koken, zodat wanneer ouders thuiskomen ze aan tafel kunnen. Dit brengt het hele gezin veel rust. De oudste helpt graag mee of een filmpje is dan goed. Verder is het fijn als je af en toe kan helpen met het vouwen van een wasje en het weer netjes achterlaat.
 
Er zijn geen huisdieren.
Zes weken per jaar is er geen opvang nodig.
[Vacature] ❤️ Moderne, no-nonsense Nanny bij ondernemersgezin in Zutphen (20 of 30u/wk, ma-wo-do)
Voor een modern, nuchter, warm en creatief gezin in Zutphen zijn wij op zoek naar een zelfstandige, moderne, betrouwbare, no-nonsense nanny. Het gezin heeft 3 kinderen: een meisje van 2,5 jaar, een jongen van 7,5 jaar en een jongen van 10 jaar. Het gezin woont aan de rand van de binnenstad van Zutphen. De werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag van 08.00 – 18.00 uur. Twee dagen mag ook (20u/wk). De opvang vindt plaats bij het gezin thuis en de startdatum is in overleg, bijvoorbeeld 1 mei of 1 juni 2021.
 
Het gezin is op zoek naar een warme, actieve, eigentijdse, zelfstandige, nuchtere nanny die geniet van het werken met kinderen, rust en structuur kan brengen in een gezin, graag met de kinderen naar buiten gaat en kinderen goed kan aanvoelen. Een pré is als je je kan vinden in het Montessori-gedachtengoed: “leer mij het zelf te doen”, begrip voor het individu en voor het kind-zijn, en als kind verantwoordelijkheid leren nemen voor jezelf, je ontwikkeling en omgeving.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: ondernemen – doen wat je leuk vindt – elkaar helpen waar kan – jezelf zijn – sportief – montessori onderwijs – respectvol – bewust leven – duurzaamheid – gezonde voeding
 
Als nanny draag je de zorg voor de 3 kinderen. Samen maak je er op de dagen dat je er bent een gezellige, fijne dag van. De jongste is er de gehele dag; de jongens zijn schoolgaand. Gedurende de dag kijk je waar behoefte aan is. In de ochtend heb je alle ruimte om er op uit te gaan en/of iets leuks te doen met de jongste. Een wandeling, fietstochtje, even de stad in, naar de bibliotheek, iets knutselen, (voor)lezen, (samen) spelen.. veel kan en mag. De jongste slaapt alleen nog rond het middaguur. Om 14.00 (ma-do) of om 13.00 (wo) zijn de jongens vrij en haal je hen samen met de jongste van school. Naschools bied je ruimte om te spelen met vriendjes of om zelf te spelen, stimuleer je het buiten spelen, bied je de aandacht en rust die ze nodig hebben en onderneem je ook af en toe iets samen met ze. Op alle dagen kook je voor het gezin. Op maandag en donderdag mag je de jongste gezellig in bad doen (vindt zij een feestje!) en op woensdag breng je de middelste naar voetbal. Dan zorg je ervoor dat je met hen ervoor al hebt gegeten.
 
Over de kinderen:
De jongste is een relaxt en ondernemend meisje van 2,5 jaar. Ze vermaakt zich heel goed, geeft goed aan wat ze nodig heeft, scharrelt graag een beetje rondom iedereen, laat zich niet gek maken en de jongens zijn gek met haar.
De middelste is de sportiefste van het gezin. Hij is ondernemend en streetwise. Hij is makkelijk met iedereen, kan alles wel en vindt het fijn om met vriendjes te spelen en buiten te zijn. Hij fietst, voetbalt en stept graag. Gezelschapsspelletjes en iets lekkers bakken vindt hij ook leuk.
De oudste is een heel lieve, intelligente, sensitieve jongen. Hij heeft een geheugen als een olifant, is fantasierijk en ziet veel details. Hij heeft wat moeite met informatieverwerking (lichte vorm van ASS/autisme) en gedijt goed op een zekere rust, een goede voorbereiding, aandacht en zuivere intenties. Hij doet aan atletiek, speelt graag met vriendjes, leest veel, speelt graag spelletjes en met lego. Naschools vindt hij het fijn om eerst even op de Ipad tot rust te komen.
 
De zorg voor de kinderen staat voorop. Wanneer de jongste slaapt zou het heel fijn zijn als je (naast het koken) een wasje kan vouwen en wat kleine dagelijkse klusjes kan oppakken zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser of even stofzuigen in het leefgedeelte.
 
Een rijbewijs en auto is praktisch, maar niet noodzakelijk. Het gezin heeft een elektrische bakfiets en een stadsfiets met kinderzitje, welke je kan gebruiken.
[Vacature] ❤️ Vlotte, energieke Nanny in Deventer Binnenstad (20u/wk, ma-di-do)
Voor een warm en modern gezin in het centrum van Deventer zijn wij op zoek naar een vlotte, initiatiefrijke, spontane en zelfstandige nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een meisje van 4 jaar en een jongen van net 3 jaar. Het gaat om opvang aan huis op de maandag en dinsdag van 14.00 tot 19.00 uur en op donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 20 uur per week. De startdatum is in overleg, het liefst wel zo snel mogelijk.
 
Het gezin is op zoek naar een vlotte, gezellige nanny die lekker zichzelf is, veel energie heeft, initiatief neemt, vanuit passie met kinderen werkt, het leuk vindt om met hen dingen te ondernemen, stevig in haar schoenen staat, geduldig, duidelijke grenzen stelt en de Nederlandse taal goed beheerst.
 
Over het gezin: Het is een warm, vlot, open minded, betrokken en bewust gezin. Beide ouders hebben een drukke carrière / onderneming. Ouders geven aan dat hun opvoedingsstijl een mix is tussen een liberale en open minded visie. De natuurlijke nieuwsgierigheid wordt gevoed en er is ruimte om zelf te ontdekken en zelf te spelen. Er wordt veel uitgelegd en er wordt op een rustige maar duidelijke manier gecommuniceerd. Er wordt meegegeven dat het niet vanzelfsprekend is dat je het goed hebt. Gezien het werk van de ouders is privacy erg belangrijk.
 
Het meisje van 4 is een vrolijk, erg sociaal meisje dat intens leeft. Ze is een klein artiestje, houdt van haar broertje, heeft veel fantasie, speelt ontzettend graag, heeft liefde voor boeken en is ondernemend.
Haar broertje is net 3 geworden. Hij is heel lief, sociaal en iets wilder dan zijn zus :-). Hij gedijt goed op duidelijke grenzen en geniet van veel aandacht en warmte.
 
Als nanny zorg jij ervoor dat de kinderen een fijne en gezellige dag hebben. Op de donderdag ben je er de gehele dag, start je de dag met de kinderen op en breng je de oudste ook naar school. De jongste slaapt dan nog even in de middag. Op de maandag en dinsdag sta je om 14.00u bij school om de oudste op te halen. De jongste haal je daarna samen op bij het kinderdagverblijf. Naast de rustmomentjes die belangrijk zijn heb je alle vrijheid om samen leuke activiteiten te ondernemen, zoals spelletjes spelen, iets bakken of even naar buiten voor een wandeling door de stad, de speeltuin of bibliotheek. Wanneer de oudste graag wil spelen, voorzie je hierin. Verder mag je op alle drie de dagen het avondeten verzorgen en ga je rond 17.30u gezellig met de kinderen aan tafel. Er worden verder geen huishoudelijke taken van je verwacht. Aan het einde van iedere dag zorg je er wel voor dat je het huis weer netjes achterlaat. De voorkeur gaat uit naar een nanny voor de lange termijn, maar een periode van 1 jaar is ook bespreekbaar.
 
Alles is in principe op loopafstand. Er is een fiets met kinderzitjes die je kan gebruiken, zodat je ook wat verder weg kan. Er zijn geen huisdieren
 
Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.