Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 2 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures:
– Liefdevolle Nanny in Diepenveen (31,5u/wk of 21u/wk)
– Fijne, liefdevolle Nanny bij groot gezin in Diepenveen (10 tot 30 uur per week, in overleg)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:

 
o.a. recent ingevuld:
– Warme, liefdevolle en gevoelige Nanny bij jong gezin in Deventer (33u/wk)
– Nanny bij (baby)tweeling in Bathmen (ma-di, 19u/wk)
– Bewuste nanny bij een jong en modern gezin in Diepenheim (21,5u/wk)
– Lieve Nanny in Diepenveen bij een gezin met 3 kinderen (31,5u/wk, ma-di-do)
– Nanny in Lettele bij gezin met pasgeboren baby (20u/wk, di-do)
– Nanny op zondag in Deventer
– Zwangerschapsvervanging in Deventer (di-vr, 22u/wk, mei t/m sept)
[Vacature] ❤️ ] Liefdevolle Nanny bij jong gezin in Diepenveen (31,5u/wk, ma-di-do)
Voor een warm gezin met 3 jonge kinderen in Diepenveen (nabij Deventer) zijn wij op zoek naar een liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om een baby van 7 maanden, een meisje van 4 jaar en een jongen van 6 jaar. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur. Daarmee kom je uit op 31,5 uur per week, verdeeld over 3 dagen. Een dag minder is ook bespreekbaar (21u/wk). De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 december 2021 of evt. 1 januari 2022.
 
Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, zorgzame, invoelende nanny die rust en structuur kan bieden (3R-en), alle tijd en aandacht voor de kinderen heeft, actief is, aansluit bij de behoeften van de kinderen, hen betrekt bij de dagelijkse activiteiten (zoals koken, de tafel dekken en bijv. in de tuin werken), duidelijk en consequent is, een verlengstuk van het gezin wil zijn, echt een band wil opbouwen (waar knuffels en vertrouwen bij hoort!) en passie heeft voor het werken met jonge kinderen. Er is een intentie voor meerdere jaren. Affiniteit met Montessori en Reggio Emilia is een pré!
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: liefdevol, betrokken, openheid, nuchter, actief, sociaal (respectvol en open), sportief, duidelijk en consequent, 3R-en, je bent goed zoals je bent. Moeder is Amerikaanse en de kinderen worden zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed.
 
De oudste is een heel actieve, sportieve jongen. Hij is creatief, houdt van lego en buiten spelen, is leergierig en zorgzaam voor anderen. Structuur, ruimte geven en duidelijke grenzen helpt hem – een een knuffel ook.
 
De middelste is een meisje dat al goed weet wat ze wil. Ze is niet bang en eigen-wijs. Ze houdt van voorlezen, spelen met het poppenhuis, zingen, puzzelen en naar de speeltuin. Ze doet graag dingen met je samen, maar speelt ook goed alleen. Ze is fijn met haar broers!
De jongste is een heel gemakkelijke baby. Hij vindt erbij zijn heel fijn, houdt van
veel contact en gaat overal mee naartoe. Er is een draagzak en hij slaapt ook veel buiten in de kinderwagen. Verder is de basis natuurlijk regelmaat, liefdevolle aandacht en aanvoelen wat hij nodig heeft.
 
Als nanny draag je de zorg voor de 3 kinderen. Je bent er echt voor hen. In de ochtend help je mee bij de opstart. Je maakt de oudste twee klaar om weg te brengen en geeft evt. de baby de fles. De school is vlakbij. Met de baby heb je daarna alle ruimte om rustig en fijn door de dag te bewegen, zoals dat voor jou en voor de baby klopt. Je hebt alle tijd voor hem en kan er bijvoorbeeld ook heerlijk op uit voor een fijne. lange wandeling naar het dorp of in de natuur. Je kan ook andere nanny’s ontmoeten of iets anders gezelligs ondernemen. Je krijgt daarin alle vrijheid. Om 14.00u haal je samen de oudste twee uit school en drink je gezellig even wat samen. Even thuiskomen en zien wat er vanuit daar wil ontstaan, binnen of buiten. Er mag met een vriendje of vriendinnetje worden gespeeld. Het zou heel fijn zijn als je om 17.00u de kinderen wilt douchen en daarna met ze wil eten. Het avondeten is dan slim om al eerder op de dag voor te bereiden. Daarnaast zorg je ervoor dat het huis enigszins opgeruimd is. Huishoudelijk werk wordt niet van je verwacht.
 
Een auto en rijbewijs zijn niet perse vereisten. Een overkapte bakfiets is aanwezig.
Het gezin heeft 8 weken per jaar geen opvang nodig en ze hebben 3 dwergteckels. Uitlaten mag, maar het hoeft niet.
[Vacature] ❤️ Fijne, liefdevolle Nanny bij gezin met 4 kinderen in Diepenveen (1, 2 of 3 dagen per week, maar in ieder geval de vrijdag)
Voor een jong en groot gezin in Diepenveen zijn wij op zoek naar een fijne, liefdevolle nanny. Het gezin
heeft 4 kinderen: een meisje van 2,5, een meisje van 4,5, een meisje van 5,5 en een jongen van 7 jaar.
Het gaat om in ieder geval de vrijdag van 7.15 – 17.30 uur. Wanneer je graag meer uren wilt maken, mogen het ook 2 of 3 dagen per week zijn. De startdatum is in overleg, maar het liefst per 1 januari.
 
Het gezin zoekt een liefdevolle nanny die geniet van het werken met kinderen, ondernemend is, er
graag op uit gaat en plezier maakt, bewust en zorgvuldig in het werk staat, kinderen echt zichzelf kan
laten zijn, duidelijke grenzen kan stellen en de drukte van een groot gezin alleen maar leuk vindt en als
een uitdaging ziet.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: altijd wel reuring (een druk gezin met 4 kinderen), gezellig, ontspannen, liefdevol, goed georganiseerd, betrokken, realistisch, structuur in de basis maar
daaromheen veel vrijheid en flexibiliteit.
 
Als nanny ben je er echt voor de kinderen. Je start de dag om 7.15 uur en help je bij de opstart en het klaarmaken voor school. Om 8.15u breng je de oudste drie naar school. Daarna heb je alle ruimte om met de jongste iets te ondernemen, binnen of buiten. Samen erop uit in het dorp, de natuur in,
afspreken met andere nanny’s, iets bakken of iets creatiefs doen; er kan en mag veel. Om 14.00u is de school uit. Naschools is een vriendje of vriendinnetje voor de oudsten welkom (uit spelen mag ook) en kijk je ook naar waar zij behoefte aan hebben. Het gezin zou het fijn vinden als je een voorbereiding wilt doen op het avondeten, huishoudelijk werk wordt er niet van je verwacht. Tussendoor ruim je met de kinderen al wel een beetje op en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis weer netjes is.
 
Alles is op loopafstand en een auto/rijbewijs is niet nodig. Het gezin heeft een hond en het zou heel fijn zijn als je hem tussen de middag met de jongste uit wilt laten. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn de kinderen er natuurlijk alle vier!
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 14 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursusavonden, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.