Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staat er 1 externe vacature uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.
 

Openstaande vacatures:
– Bewuste, ervaren en liefdevolle Nanny in Deventer Binnenstad (ma-di, 16u/wk)
 
Deze vacatures volgen snel of worden intern ingevuld:
– Nanny bij jong modern artsengezin in Deventer, di-do 21u/wk – per maart
– Nanny bij warm gezin met 1 baby’tje in Deventer, do-vr 20u/wk – per februari
– Nanny bij liefdevol artsengezin in Gorssel, do-vr 20u/wk – start in overleg
 
o.a. recent ingevuld:
– Nanny in Schalkhaar (30u/wk)
– Nanny bij warm gezin in Zwolle, Stadshagen (31,5u/wk)
– Nanny bij artsengezin in Zwolle, Berkum (ma-di, 22-24u/wk)
– Warme, gezellige Nanny in Warnsveld (ma-di, 20u/wk)
– Nanny bij tweeling met taaislijmziekte en hun broertje in Zwolle (31,5u/wk)
[Vacature] ❤️ Bewuste, ervaren en liefdevolle Nanny in Deventer Binnenstad (ma-di, 16-18u/wk)
Voor een modern, bewust en warm gezin in Deventer (rand Binnenstad) zijn wij op zoek naar een fijne nanny. Het gezin heeft 2 kinderen: een jongen van ruim 1,5 jaar en een jongen van 4 jaar. De werkdagen zijn maandag en dinsdag van 8.00 – 16.00 uur en daarmee kom je uit op 16 uur per week. Soms kan er uitloop zijn tot 17.00/17.30 uur. De opvang vindt plaats bij de gezin thuis en de startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk (rond half oktober / november).
 
Het gezin is op zoek naar een warme, energieke, stabiele nanny die geniet van het werken met kinderen, natuurlijk overwicht heeft, affiniteit heeft met de vrije school (pré) en gevoeligheid bij kinderen, er lekker op uit wil gaan, samen plezier wil maken en de wereld samen met de kinderen wil ontdekken. Daarnaast past bij dit gezin een nanny die ook rust en regelmaat biedt, aanvoelt wat de kinderen nodig hebben, zelfstandigheid stimuleert, uitlegt hoe dingen werken, zuiver communiceert en duidelijke grenzen stelt. Als nanny mag je een onderdeel worden van het gezin.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: modern, energiek, intelligent, open minded, ondernemend, gelijkwaardigheid en rust als basis, bewust, humor, gezonde voeding.
 
Over de kinderen:
De jongste is 1,5 jaar en is een rustige, makkelijke jongen die net loopt en dan ook heerlijk rond waggelt en heel graag op onderzoek uit gaat.
De oudste is een vrolijke, heel open jongen van ruim 4 jaar. Hij is gevoelig, ziet en voelt veel, heeft veel energie, is fantasierijk en is verbaal sterk. Hij houdt van kletsen, boekjes lezen, bouwen, erop uit gaan, fantasiespel, spelen met vriendjes, dansen, theater en verkleden. Voor hem is het fijn als je bewust af en toe even terug schakelt en hem helpt in zijn lijf te zakken.
 
Als nanny draag je de zorg voor de 2 kinderen. Je bent er echt voor hen en samen maken jullie er een gezellige, fijne dag van. De oudste is schoolgaand en breng en haal je naar/van school. De meeste tijd ben je er dan ook meestal alleen voor de jongste en heb je bijv. ruimte om een fijne wandeling of fietstocht te maken of iets samen te ondernemen. Hij houdt van bewegen en geniet ervan om op pad te zijn en ook lekker te kunnen rommelen. In de ochtend eet je samen fruit en rond het middaguur lunch je samen. Om 14.00 uur haal je samen de oudste weer op. De jongste gaat daarna nog ongeveer 2 uurtjes slapen. Verder zou het ontzettend fijn zijn als je wilt koken voor het gezin en af en toe wat wilt ontzorgen met bijvoorbeeld een was. Maar, het is geen must; Goede zorg voor de kinderen is het belangrijkste.
 
Alles is op loopafstand en het gezin heeft een bakfiets waarmee je ook op pad kan.
I.v.m. corona werken beide ouders regelmatig thuis. Dit is op zolder en hier worden goede afspraken over gemaakt.
Het gezin heeft verder 2 poezen.
 
De richtlijn voor deze vacature is €14-€15 per uur.

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je sollicitatie dan z.s.m. toe en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Wij ontvangen graag via info@ninera-kinderopvang.nl een motivatiebrief en CV incl. foto.
 
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft kennis over de veiligheid en hygiëne richtlijnen en past deze toe
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding en verdere opleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 13 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursussen, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.