Nanny vacatures

Een open sollicitatie mag altijd! ❤️
Ninera is altijd op zoek naar nanny’s die vanuit passie werken en zich aan een gezin willen verbinden. Herken jij jezelf in het opgestelde profiel, zie je jezelf al werken als nanny en lijkt het je leuk om te werken voor een jong bureau dat veel aandacht heeft voor een goede match en betrokken is (en blijft) bij jou en bij de opvang? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort voorgesteld aan een leuk gezin dat helemaal bij je past. Wij weten dat de klik het allerbelangrijkste is! Je kan een CV (incl. foto) met je motivatie mailen naar info@ninera-kinderopvang.nl en wellicht word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over het werken als nanny. Bel of mail dan gerust.
Op dit moment staan er 3 externe vacatures uit
Wanneer we niet vanuit ons bestand kunnen matchen, plaatsen wij een vacature. Deze delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt ons daar volgen om op de hoogte te blijven. Onderaan deze pagina vind je onze criteria en arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures:
– Nanny bij pasgeboren tweeling in Bathmen (ma-di, 19u/wk)
– Fijne, liefdevolle Nanny bij groot gezin in Diepenveen (23u/wk – ma-di-do)
– Warme, liefdevolle en gevoelige Nanny bij jong gezin in Deventer (33u/wk)
 
Deze vacatures volgen snel of worden nu intern ingevuld:

 
o.a. recent ingevuld:
– Bewuste nanny bij een jong en modern gezin in Diepenheim (21,5u/wk)
– Lieve Nanny in Diepenveen bij een gezin met 3 kinderen (31,5u/wk, ma-di-do)
– Nanny in Lettele bij gezin met pasgeboren baby (20u/wk, di-do)
– Nanny op zondag in Deventer
– Zwangerschapsvervanging in Deventer (di-vr, 22u/wk, mei t/m sept)
– Gezellige, vlotte Nanny bij warm gezin in Zwolle Stadshagen (ma-wo-do, 27u/wk)
– Nanny bij bewust en liefdevol gezin in Gorssel (ma-do 20u/wk)
[Vacature] ❤️ Nanny bij pasgeboren tweeling in Bathmen (ma-di, 19u/wk)
Voor een gezin met een pasgeboren tweeling in Bathmen zijn wij op zoek naar een no-nonsense, oprechte, eerlijke, gezellige en ervaren nanny die met hart en ziel voor deze twee baby’s wil zorgen. De tweeling is te vroeg geboren en de gezondheid en conditie van één van de jongens vraagt op dit moment nog extra zorg, aandacht en precisie. Het gaat om opvang op de maandag en dinsdag van 8.00 – 17.00/18.00 uur en voor een duur van in ieder geval 1,5 jaar. Voor de gouden match kan er altijd gekeken worden of er nog in dagen geswitcht kan worden. De startdatum is zo snel mogelijk. Richtlijn: 1 december 2021.
 
Het gezin zoekt een nanny die goed aanvoelt wat er nodig is, de baby’tjes laat zien dat ze er ook echt is en de tijd neemt, zorgt voor veiligheid, genegenheid, fijne voorleesmomentjes, liefde en 1 op 1 aandacht. Verder is het fijn dat een nanny duidelijk kan communiceren en durft te zeggen wat er is. Gelijkwaardigheid is de basis en heel veel kan in overleg.
Als nanny draag je op bovengenoemde dagen de zorg voor de twee baby’s. In het begin is het natuurlijk vooral veel verzorgend en ga je mee in het ritme van hen, alsook in de flow van het gezin, en zoveel mogelijk volgens de 3R-en. Als het weer het toelaat, kun je er samen op uit. Lekker naar buiten voor een wandeling, de natuur in.
 
Over het gezin: het is een energiek, nuchter, open, goed georganiseerd, ontspannen, gezellig, no-nonsense en liefdevol gezin. Na ruim 5 spannende maanden zijn beide mannetjes nu thuis en kan er rustig maar nog heel voorzichtig vooruit gekeken worden.
 
De jongetjes zijn op dit moment 7 maanden (gecorrigeerde leeftijd 4 maanden). De jongste van de tweeling heeft in zijn korte leventje al veel (operaties) meegemaakt. Hij is een lief en tevreden mannetje dat graag om zich heen kijkt. Hij gedijd goed met gezelligheid om hem heen. Hij krijgt nog sondevoeding. De oudste van de tweeling is leergierig, vindt alles wel goed en is een vrolijke en tevreden baby.
 
Er zijn geen huisdieren en een rijbewijs en eigen auto zijn niet nodig.
[Vacature] ❤️ Warme & gevoelige Nanny bij jong gezin in Deventer (33u/wk)
Voor een warm, ontspannen en gezellig gezin met 2 jonge kinderen in Deventer zijn wij op zoek naar een ervaren, liefdevolle en zelfstandige nanny. Het gaat om opvang aan huis voor een baby van 9 maanden en een jongen van 3,5 jaar. De werkdagen zijn de dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00u tot 18.00u. Daarmee kom je uit op 33 uur per week verdeeld over 3 dagen. De opvang vindt bij het gezin thuis plaats en de startdatum is 1 januari 2022. Hierin is ook overleg mogelijk mocht je eerder willen starten. Het gezin kiest bewust voor een nanny en wil zich heel graag voor een lange periode verbinden.
 
Het gezin is op zoek naar een warme, sociale, liefdevolle nanny die er iedere dag samen met de kinderen een gezellige en fijne dag van maakt, (opr)echt tijd en aandacht voor de kinderen neemt, leuke dingen met hen wil ondernemen, in de basis rust en structuur biedt, zelf ook van nature rustig is, ervan houdt om veel buiten te zijn en een team wil zijn met ouders. Als nanny mag je een groot onderdeel vormen van het gezin.
 
Woorden die goed bij het gezin passen zijn: harmonie, sociaal, warm, ontspannen, betrokken en zorgzaam naar elkaar (familie-gericht), gezellig, structuur en rust in de basis, daarbinnen kan er heel veel, zo min mogelijk stress (het goed regelen en niet een te strak programma zodat er ruimte is), liefdevolle grenzen op kalme duidelijke manier, gezonde voeding, verdieping, graag buiten.
 
Over het gezin:
De oudste is 3,5 jaar en is een open, nieuwsgierig jongetje. Hij kan vol blij zijn, genieten van kleine dingen en verwonderd zijn, is leergierig, energiek, vindt het leuk om dingen samen te doen en houdt van buitenspelen, voetballen en gezellig kletsen. Hij gedijt goed op gewoonten, zorgzaamheid, voorspelbaarheid en een basis rust.
De jongste is een blij, rustig, relaxt meisje. Een koala, alles is vaak goed. Ze houdt van verbinding en fijn knuffelen samen. Ouders vinden het voor haar fijn als je ook wat sociale dingetjes kan ondernemen wanneer de oudste naar school is, zoals afspreken met andere nanny’s of buurtkindjes.
 
Als nanny draag je bovenstaande dagen de zorg voor de 2 kinderen. Je bent er echt voor hen en maakt er een gezellige en fijne dag van. Om 7.00u neem je de zorg van ouders over. Je start de dag met de kinderen op. Het kan zijn dat ze nog slapen en dat je ze wakker mag maken. Om 8.15u breng je de oudste naar school. Om 14.00u is hij weer uit en tot die tijd ben je dan ook alleen met de jongste. Zij slaapt nog rond 12.00u. Daar rondom heen heb je alle vrijheid om samen met haar te kijken wat de dag brengt. Even naar buiten, de natuur in, samen iets leuks ondernemen zoals even naar de stad of de bibliotheek, of om lekker te spelen en wat te rommelen. De oudste haal je om 14.00u weer op van school en mag evt. met een vriendje spelen. Hij heeft om 16.00u vaak ook wel even een moment van rust nodig. Om 18.00u is het heel erg fijn als het eten klaar is, zodat het gezin aan tafel kan als de ouders terug komen van werk. Je mag dus ook koken voor het gezin en het gemakkelijkste is om dit eerder op de dag al (deels) voor te bereiden.
 
Er zijn geen huisdieren en het gezin heeft 6 weken per jaar geen opvang nodig.
[Vacature] ❤️ Fijne, liefdevolle Nanny bij gezin met 4 kinderen in Diepenveen (23u/wk – ma-di-do)
Voor een jong en groot gezin in Diepenveen zijn wij op zoek naar een fijne, liefdevolle nanny. Het gezin
heeft 4 kinderen: een meisje van 2,5, een meisje van 4,5, een meisje van 5,5 en een jongen van 7 jaar.
Het gaat om 1 lange dag (7.00 – 18.00u) en 2 middagen (12.30 – 18.30u). Welke de lange dag is, kan in overleg. En mocht de vacature wel helemaal voor jou zijn, maar je kan maar 2 dagen, solliciteer dan ook gerust. De startdatum is in overleg.
 
Het gezin zoekt een liefdevolle nanny die geniet van het werken met kinderen, ondernemend is, er
graag op uit gaat en plezier maakt, bewust en zorgvuldig in het werk staat, kinderen echt zichzelf kan
laten zijn, duidelijke grenzen kan stellen en de drukte van een groot gezin alleen maar leuk vindt en als
een uitdaging ziet.
 
Woorden die goed bij het gezin passen: altijd wel reuring (een druk gezin met 4 kinderen), gezellig, ontspannen, liefdevol, goed georganiseerd, betrokken, realistisch, structuur in de basis maar
daaromheen veel vrijheid en flexibiliteit.
 
Als nanny ben je er echt voor de kinderen. Op de lange dag start de dag om 7.00 uur en help je bij de opstart en het klaarmaken voor school. Om 8.15u breng je de oudste drie naar school. Daarna heb je alle ruimte om met de jongste iets te ondernemen, binnen of buiten. Samen erop uit in het dorp, de natuur in,
afspreken met andere nanny’s, iets bakken of iets creatiefs doen; er kan en mag veel. Op de kortere dagen haal je om 12.30 de jongste op bij het kdv. Om 14.00u is de school uit. Naschools is een vriendje of vriendinnetje voor de oudste welkom (uit spelen mag ook) en kijk je ook naar waar zij behoefte aan hebben. Op de dinsdagmiddag is er dansles voor de meiden. Het gezin zou het fijn vinden als je een voorbereiding wilt doen op het avondeten. Huishoudelijk werk wordt er niet van je verwacht. Tussendoor ruim je met de kinderen al wel een beetje op en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis weer netjes is.
 
Er zijn geen huisdieren. Een rijbewijs en eigen auto is niet nodig. Er is een bakfiets. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn de kinderen er natuurlijk alle vier.
Criteria voor alle vacatures
– Eén van de vele diploma’s die op de diplomalijst staan van de Wet Kinderopvang
– Kinder-ebho (of bereid te behalen)
– Passie voor het vak ❤️
 
Profiel
Een nanny:
– gaat op liefdevolle wijze met kinderen om
– heeft pedagogische kennis
– kan kinderen goed aanvoelen
– is duidelijk en staat stevig
– heeft ervaring met en kennis van de verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar
– heeft een positieve en verzorgde uitstraling
– is flexibel en betrouwbaar
– is de Nederlandse taal machtig
– is zelfstandig
– heeft de intentie om langere tijd (>1 jaar) bij een gezin te werken
– staat open voor begeleiding vanuit Ninera Kinderopvang aan huis
 
Arbeidsvoorwaarden
– Je werkt onder de arbeidsregeling ‘Dienstverlening aan huis’.
– Je ontvangt voor nanny-begrippen een goed uurloon, incl. vakantiegeld. Het uurloon ligt veelal tussen de € 14 en € 16 euro per uur.
– Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie.
– Betrokken begeleiding.
– Wij bieden je jaarlijks minimaal 4 verdiepende cursusavonden, 6 teamavonden en coaching op maat. Als nanny mag je tevens voor meerdere gezinnen werken. Hier kijken we samen met jou naar.
 
Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.
 
Ninera Kinderopvang aan huis is een erkend gastouderbureau (nannybureau) en heeft aandacht voor haar nanny’s en ouders. We denken met gezinnen en nanny’s mee. De matching is het allerbelangrijkste en gebeurt voornamelijk op basis van persoonlijkheid. De klik en het vertrouwen moet er gelijk zijn. De begeleiding vanuit ons bureau is persoonlijk en er worden zowel cursussen als intervisie-avonden georganiseerd. Wil je meer weten over ons en hoe wij werken? Neem dan verder een kijkje op onze website.